Όχι φίλοι και στο Facebook

Αν θέλετε να σώσετε τη σχέση σας «σβήστε» τον σύντροφό σας από τα κοινωνικά δίκτυα.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το Facebook αλλά και γενικότερα τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να γίνουν τοξικά για τη σχέση. Γι’ αυτό και θεωρούν ότι το να «σβήσουμε» τον ή τη σύντροφό μας από «φίλο» / η μας θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τη φλόγα και το μυστήριο της σχέσης, που υπονομεύονται όταν γνωρίζουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον όσον αφορά τις δραστηριότητές μας στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα καλύτερα θα ήταν βέβαια να σβήναμε τελείως τον λογαριασμό μας λένε οι ειδικοί ώστε να περνάμε αυτόν τον χρόνο που αφιερώνουμε στα κοινωνικά δίκτυα με τον / τη σύντροφό μας.

Οι ειδικοί μας συμβουλεύουν μάλιστα ότι αν ο / η σύντροφός μας δεν καταλαβαίνει αυτή μας την απόφαση (να μην είμαστε φίλοι στα κοινωνικά δίκτυα) να του / της εξηγήσουμε ότι η σχέση ή ο γάμος μας είναι σημαντικότερη και ότι έτσι θα τη διατηρήσουμε υγιή.

Η χρήση των κινητών τηλεφώνων κάνει τα ζευγάρια να ασχολούνται λιγότερο μεταξύ τους πράγμα που οδηγεί σε τσακωμούς και παρεξηγήσεις. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα φάνηκε ότι το 25% των ανθρώπων που είναι σε σχέση νοιώθουν ότι ο / η σύντροφός τους αποσπάται από το κινητό του / της και το 8% εξ’ αυτών είχαν τσακωμούς εξαιτίας αυτού.

Σε άλλη πρόσφατη μελέτη από την Samsung σε νέους από τη Βρετανία, φάνηκε ότι μόνο λίγο περισσότεροι από τους μισούς (56%) ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση πιστεύουν στο να μοιράζονται τους κωδικούς τους για το κινητό ή τον υπολογιστή και τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα και μόνο το 1/3 έχουν ήδη τους εν λόγω κωδικούς του / της συντρόφου τους. Επίσης από την έρευνα προέκυψε ότι οι 4 στους 10 ενήλικες κοιτάνε κρυφά το κινητό του / της συντρόφου τους. Επιπλέον όμως 6 στους 10 από αυτούς τους ανθρώπους έχουν πιάσει τον / τη σύντροφό τους να τους απατά. Το 1/3 όμως από την άλλη πλευρά έχουν καταστρέψει μία έκπληξη επειδή κοίταξαν το τηλέφωνο ή το e mail του / της συντρόφου τους.

πηγή: http://www.vita.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!