Δείτε πως εκρήγνυται ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του οργασμού (Video)

Όταν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό το κορμί της αλλάζει. Όμως δεν αλλάζει μόνο αυτό, και ο εγκέφαλος στης στην κυριολεξία εκρήγνυται.

Βρετανοί επιστήμονες παρακολούθησαν και μελέτησαν τη μαγνητική τομογραφία ενός γυναικείου εγκεφάλου, την ώρα που η γυναίκα φτάνει σε οργασμό. Το τι συμβαίνει πραγματικά δεν μπορεί να περιγραφεί. Οι ίδιοι οι επιστήμονες το ονομάζουν «brain symphony».

Και πραγματικά μοιάζει με ένα συμφωνικό έργο. Χρώματα αλλάζουν, μικρές εκρήξεις αδρεναλίνης, και ορμόνες ευχαρίστησης πλημμυρίζουν τις περισσότερες περιοχές του εγκεφάλου της γυναίκας.

Ταυτόχρονα οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως περισσότερες από 80 περιοχές του εγκεφάλου της γυναίκας διεγείρονται κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Όσες περιοχές διεγείρονται τόσο περισσότερο είναι το οξυγόνο που κυκλοφορεί.

Όταν διεγείρεται ερωτικά η γυναίκα παρατηρούνται μικρές μικρές σπίθες στον αισθητήριο φλοιό. Στη συνέχεια στο μεταιχμιακό τμήμα που ελέγχει το συναίσθημα και τη μνήμη γίνονται εκρήξεις της ωκυτοκίνης, της ορμόνης της ευχαρίστησης.  Όπως θα δείτε με κόκκινο χρώμα είναι ο γυναικείος εγκέφαλος στη φάση του ερωτικού ερεθισμού ενώ αργότερα κατά τη διάρκεια του οργασμού γίνεται κίτρινος και λευκός, όταν το οξυγόνο κυκλοφορεί.

Πάντως μια άλλη έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες έχουν τις ίδιες ορμές με τον άνδρα για σεξ, με 8 στις 10 να δηλώνει πως θέλει σεξ περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα.

Το 13% επίσης διαπιστώθηκε ότι θέλει σεξ 6 φορές την εβδομάδα.

Από τις γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό οι 7 στις 10 έρχονται μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το 10% απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς.

Το ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν περισσότερες από 500 γυναίκες και αφορά τα «αληθινά και τα ψεύτικα στερεότυπα για τις γυναίκες στο σεξ» έδειξε επίσης ότι 4 στις 10 γυναίκες δεν απολαμβάνουν το σεξ όσο θα ήθελαν λόγω άγχους της καθημερινότητας.

πηγή: http://www.topontiki.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!