Ποια εσώρουχα «ανεβάζουν» τους άντρες και ποια τις γυναίκες – Θα εκπλαγείτε

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η επιλογή των  εσωρούχων έχει άμεσο αντίκτυπο στη σεξουαλική ζωή;

Σύμφωνα με νέα έρευνα, που επικαλείται η Daily Mail, αυτά που φοράμε στην κρεβατοκάμαρα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πως μας αντιμετωπίζουν οι σύντροφοί μας.

Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία ανδρών και γυναικών που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν το έτερο ήμισυ,  με περισσότερους από τους μισούς άντρες να λέει ότι κρίνουν αρνητικά μια γυναίκα που δε φοράει ελκυστικά εσώρουχα.

 Το 86% των ανδρών δήλωσε ότι επηρεάζεται από το είδος των εσωρούχων που φοράει μια γυναίκα όσον αφορά στο πόσο ελκυστική τη βρίσκουν, ενώ και το 71% των γυναικών δήλωσε ότι «έχει σημασία» το εσώρουχο των συντρόφων τους.

Τι προτιμούν τελικά οι μεν και οι δε;

Οι άνδρες προτιμούν περισσότερο απ όλα τα «σεταρισμένα» εσώρουχα, φορεμένα με ζαρτιέρες ή ψηλές κάλτσες, ενώ πραγματικά απεχθάνονται τους κορσέδες.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση (και τις… αγορές των γυναικών), μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ελκυστικά τα εσώρουχα τύπου thong (λίγο… φαρδύτερα από τα στρινγκ)  και μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί «σέξι» στο babydoll.

Σύμφωνα με το  43% των ερωτηθέντων ανδρών, η καλύτερη «εμφάνιση» είναι το σετ εσωρούχων.

 Άνδρες και οι γυναίκες συμφωνούν ότι τα παλιά ανδρικά «μπόξερ» είναι απαράδεκτα, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα που τα φοράει και το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα αντίστοιχα «γιαγιαδίστικα» γυναικεία εσώρουχα.

πηγή: http://www.topontiki.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!