Πρώτο ραντεβού; Τα 4 μυστικά για να σου ζητήσει και δεύτερο!

Ο πρώτος και βασικός κανόνας ενός πρώτου ραντεβού είναι να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι εσύ ακόμα και με τις ατέλειες σου. Υποστήριξέ τες και μην τις κρύψεις γιατί κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και τότε η σχέση σου θα μπει σε κίνδυνο. Μετά από αυτό και με την εμπειρία μας στα πρώτα ραντεβού μοιραζόμαστε μαζί σου μερικά μυστικά για να σε βοηθήσουν να περάσεις στην επόμενη φάση που είναι το επόμενο ραντεβού.

1. Μην κάνεις σεξ μαζί του
Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε το σεξ στο πρώτο ραντεβού να μην παίξει ανασταλτικό παράγοντα στη διάρκεια μια σχέσης. Λάθος! Μπορεί να βλέπεις πως έχετε χημεία και μπορεί να βλέπεις ότι ενδιαφέρεται για σένα αλλά αν πας σπίτι του πρόκειται να κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Ναι, μπορείς να τον φιλήσεις, αλλά μη βγάλετε τα ρούχα σας. Αν ψάχνεις για one night stand δώσε του το σεξ σου, αν θες να τον ξαναδείς απλά συγκρατήσου.

2. Μη μιλάς υποτιμητικά για τις άλλες γυναίκες
Μπορεί η σερβιτόρα που έρχεται ξανά και ξανά στο τραπέζι σου να είναι ενοχλητική (και νόστιμη) αυτός όμως δεν είναι λόγος να την υποτιμήσεις μπροστά του. Όπως το ίδιο πρέπει να κάνεις για οποιαδήποτε γυναίκεια παρουσία κοντά σας. Οι άντρες τέτοιου είδους σχόλια τα κρίνουν ως ένδειξη ανασφάλειας και κανένας άντρας δεν το εκτιμά. Κράτα την επικριτική σου πλευρά για τις φιλενάδες σου.

3. Μην προσποιηθείς πως το ραντεβού σου είναι ψυχοθεραπεία
Μη φτάσει το τέλους του ραντεβού και του έχεις αποκαλύψει τα τραύματα της παιδικής σου ηλικίας ή τα απωθημένα σου ή γιατί σε χώρισε ο πρώην σου. Μπορεί οι φίλοι σου να τα ακούν όλα αυτά με προσοχή χρόνια τώρα, αλλά εκείνος μπορεί να μην είναι ο τύπος που απολαμβάνει τέτοιες προσωπικές αποκαλύψεις τόσο νωρίς. Δεν είναι ο ψυχολόγος σου και δε θέλει να γίνει.

4. Πες του τη φράση... "έχω πρωινό ξύπνημα"
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει ένα πρώτο ραντεβού. Πίστεψέ μας. Μην είσαι αγενής και μη δώσεις σημάδια πως δεν σε ενδιαφέρει. Απλώς παίξε το χαρτί της πολυάσχολης (που δεν είναι ψέματα). Ακόμα και αν είναι Σάββατο προσπάθησε να μην σας βρει το πρωί μαζί. Το να τον χαιρετήσεις σχετικά νωρίς θα σε βοηθήσει να μείνεις πιστή στον κανόνα #1 ο οποίος λέει να μην κοιμηθείς μαζί του. Μην το ρισκάρεις και πάτε για ποτό στις 4 το πρωί. Οι πιθανότητες να του πεις "όχι" μεθυσμένη δεν είναι με το μέρος σου.

Πηγή: http://www.queen.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!