Το απόλυτο κόλπο για το απόλυτο κρεβάτι

Μια τεχνική τόσο απλή που μπορεί να την πραγματοποιήσει ο οποιοσδήποτε!  

Έχεις διαβάσει όλα τα περιοδικά με άρθρα σεξουαλικού περιεχομένου. Διαθέτεις premium account στο youporn. Γνωρίζεις για φετίχ και σεξουαλικές πρακτικές που κάνουν τους φίλους σου να κοκκινίζουν από ντροπή.

Ή ίσως, απλά ίσως, βρίσκεσαι στον αντίποδα. Το σώμα και ο ερωτισμός αποτελούν για εσένα άλυτο μυστήριο. Είσαι πιο ερωτικά ατσούμπαλος και από τον κύριο Ζονγκ. Σε σοκάρει η ιδέα του ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες ερωτικές στάσεις εκτός από αυτή που ξέρεις, και θεωρείς το κρεβάτι «αδύναμο σημείο» σου.

Είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, είτε στην δεύτερη, είτε οπουδήποτε ανάμεσα, υπάρχει ένα υπέροχο κόλπο το οποίο εγγυημένα θα απογειώσει τις ερωτικές σου επιδόσεις. Αν το κάνεις ήδη, γνωρίζεις την πανίσχυρη δύναμη που κρύβεται μέσα στην απλότητα του, ενώ αν δεν το κάνεις, σε περιμένει ένας σεξουαλικός διαφωτισμός μέσα στις επόμενες γραμμές. Αυτή η τεχνική κάνει θαύματα, ανεξαρτήτως σώματος, προσανατολισμού και λοιπών επιδόσεων ή χαρακτηριστικών. Όλοι μπορούν να ωφεληθούν από αυτή, κάνει το κακό κρεβάτι καλό και το καλό κρεβάτι επικό. Αφορά όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα. Είστε έτοιμοι;

Είναι το ράμεν!

Το ράμεν είναι μια σούπα από νουντλς η οποία αποτελείται από τέσσερα μέρη: νουντλς φτιαγμένα από ζυμάρι, ζωμό από ψάρι ή κρέας, σάλτσα σόγιας και γαρνιτούρα από φέτες χοιρινού ή αποξηραμένων φυκιών. Ουσιαστικά οι παραλλαγές είναι άπειρες με κάθε περιοχή να έχει το δικό της στυλ ράμεν. Λόγω των πολλών συστατικών του και της πολυπλοκότητας της παρασκευής του, η αναζήτηση του τέλειου ράμεν υπήρξε πάντοτε ένα από τα μεγάλα γαστριμαργικά θέματα της χώρας.

Επίσης είναι ένα ακρωνύμιο. Και εκεί θα εστιάσουμε, γιατί το κατά άλλα υπέροχο πιάτο δεν σχετίζεται καθόλου με το άρθρο μας και δεν μπορεί να σας βοηθήσει καθόλου με τα της συνουσίας (παρόλο που μπορεί να σας χορτάσει μετά).

Κάθε ένα από τα γράμματα του ράμεν, ή πιο σωστά Ρ.Α.Μ.Ε.Ν., δείχνει ένα βασικό βήμα που πρέπει να γίνει πριν η ερωτική μας σχέση μπορέσει να ανέβει επίπεδο. Είναι μια επικοινωνιακή τεχνική που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους τις προτιμήσεις και τις φαντασιώσεις τους. Τα αρχικά αυτά σημαίνουν «Ρώτα – Άκου – Μίλα – Εξήγησε – Νιώσε».

Γιατί χρειάζεται κάτι τέτοιο; Γιατί ζούμε σε μια εποχή στην οποία το σεξ δεν θεωρείται πια προσωπική υπόθεση. Μην υποθέτεις και μην στηρίζεσαι σε πράγματα που έχεις δει στο διαδίκτυο, τις ταινίες ή τα περιοδικά, μέσα που προσπαθούν να σε πείσουν ότι οφείλεις να απολαμβάνεις μόνο το Τάδε, ενώ κάθε μέλος του άλλου φύλου αρέσκεται μόνο στο Δείνα. Κάθε σώμα και κάθε μυαλό, ανδρικό ή γυναικείο, είναι διαφορετικό. Διάβασε όσο χρειάζεται για να καταλάβεις πως δουλεύουν τα σώματα και τα μυαλά μας σε γενικές γραμμές στην ερωτική τους διάσταση, αλλά μην δέχεσαι τίποτα ως απόλυτο. Κάθε άνθρωπος έχει ιδιαιτερότητες που δεν τις έχει κανένας άλλος.

Για παράδειγμα, τα «5 καυτά σεξ tips που θα τρελάνουν το αγόρι σου», ή οποιοδήποτε άρθρο γραμμένο σε αυτό το πνεύμα, δεν αφορούν το δικό σου αγόρι συγκεκριμένα. Αυτές οι συμβουλές είναι, αυτό που λέμε, μαζικής παραγωγής, λίγο πολύ σαν τα Goodys. Πρώτον, όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά, και δεύτερον, όσο συχνά και αν τρώνε εκεί, όταν τους ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο τους φαγητό, δεν θα σου πουν «το cheeseburger των Goodys» αλλά κάτι ιδιαίτερο για αυτούς. Αν μάλιστα πρόκειται και για άνθρωπο με ανεπτυγμένη γεύση, πιθανότατα θα αναφέρει κάτι που δεν έχεις ξανακούσει. Αυτό το ιδιαίτερο είναι αυτό με το οποίο αξίζει να ασχοληθείς. Κάθε νέος σύντροφος είναι ένα νέο ερωτικό μυστήριο: ναι μεν η εμπειρία σου είναι υπέρ σου, αλλά θα πρέπει να το λύσεις από την αρχή.

Το «Ρ» είναι για το «Ρώτα». Δημιούργησε ένα περιβάλλον στο οποίο νιώθει άνετα ο άλλος να σου εξομολογηθεί τις προτιμήσεις του. Ζήτησε του να σου δείξει τι του αρέσει και πως του αρέσει, χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις σου. Ειδικά στις κοπέλες αυτό έχει μια δυσκολία παραπάνω, γιατί όλη μας η κουλτούρα προσπαθεί να τις εκπαιδεύσει από πολύ μικρή ηλικία να λένε αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος και όχι αυτά που νιώθουν οι ίδιες. Μην γίνεις πιεστικός, κάποιοι άνθρωποι θέλουν το χρόνο τους για να μιλήσουν για αυτά τα θέματα. Αυτό είναι καλό, σημαίνει ότι ο άλλος το σκέφτεται σοβαρά και άρα θα σου απαντήσει με ειλικρίνεια.

Το «Α» είναι για το «Άκου». Αφού έχεις δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα, και ο σύντροφος σου έχει αρχίσει να σου ανοίγεται, εστίασε τις προσπάθειες σου στο να τον βοηθήσεις. Κάτι οι ντροπές που έχουμε, κάτι κάποια θέματα ταμπού σχετικά με τα φετίχ μας, είναι πάντα μια πρόκληση το να μπορέσουμε να πούμε ακριβώς το τι μας αρέσει ερωτικά και τι όχι. Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη δεν έχουν 100% γνώση της ερωτικής τους ταυτότητας! Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου ερωτισμού είναι ότι πάντα έχεις να ανακαλύψεις κάτι καινούργιο, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να μιλήσεις για αυτά που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα. Για αυτούς τους λόγους, είναι σημαντικό να είσαι καλός και ενεργητικός ακροατής: δείξε ενδιαφέρον, κάνε ερωτήσεις, ενθάρρυνε τον σύντροφο σου να σου μιλήσει παραπάνω, δείξε ότι απολαμβάνεις τις προτιμήσεις που μοιράζεται μαζί σου, δώσε την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό στην διαδικασία. Το να γδυθεί κάποιος μπροστά σου είναι αρκετά προσωπική διαδικασία, το να ξεγυμνώσει τις επιθυμίες της ψυχής και της σάρκας του όμως είναι εκατό φορές πιο άμεσο και τον αφήνει πολύ πιο εκτεθειμένο. Κινήσου με την απαραίτητη κατανόηση.

Το «Μ» είναι για το «Μίλα». Αν είσαι έτοιμος να μπεις σε αυτό τον χορό, θα πρέπει να χορέψεις. Δεν θα έχει κανένα νόημα να είσαι μόνο αυτός που ακούει, θα πρέπει να μπορείς να μοιραστείς και εσύ μαζί του τις ενδόμυχες επιθυμίες σου, να δείξεις και εσύ ότι ανοίγεσαι και γίνεσαι ευάλωτος.

Το «Ε» είναι για το «Εξήγησε». Μην αφήνεις πράγματα να αιωρούνται. Μην υποθέτεις ότι ο άλλος θα καταλάβει πως εννοείς την κάθε σου λέξη. Εξήγησε όχι μόνο τι σε «φτιάχνει», αλλά και γιατί, και σύντομα θα ανακαλύπτετε μαζί επιθυμίες που δεν ήξερες ότι έχεις.

Τέλος, το «Ν» είναι για το «Νιώσε». Δεν αρκεί να κάνεις μόνο τις σωστές κινήσεις σε σωματικό επίπεδο. Πρέπει να νιώσεις πραγματικά τι αρέσει στον άλλον και να μπεις στο πνεύμα της εμπειρίας. Στην καρδιά κάθε φαντασίωσης υπάρχει μια συγκεκριμένη αφηγηματική δομή, ένα «σενάριο» που διέπεται από ένα συγκεκριμένο νόημα. Αν βρεις το νόημα αυτό, αν μπορέσεις να ενσαρκώσεις τον ρόλο που, στο μυαλό του συντρόφου σου, αντιπροσωπεύει την απόλυτη σεξουαλική έκσταση, τότε το μόνο όριο σε αυτό που θα ζήσετε είναι, πραγματικά, η φαντασία σας.

As always, play safe

-Veign Crowley

Πηγή: http://stasinews.gr/

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!