Ποιος άντρας είναι πιο αρρενωπός: Ο αδύνατος ή αυτός που έχει κοιλίτσα

Tελικά ποιος είναι πιο αρρενωπός; Ο άντρας με κοιλιακούς  six pack ή ο πιο γεμάτος και ογκώδης, ο πιο επιβλητικός; Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα.

Οι πιο ψηλοί και γεμάτοι άντρες δείχνουν πιο αρρενωποί, ανεξάρτητα από το πόσο «θηλυκά» μπορεί να είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια ομάδα επιστημόνων από το πανεπιστήμιο St Andrews, οι οποίοι χρησιμοποίησαν σαρώσεις προσώπων αντρών και γυναικών για να ερευνήσουν την αντίληψη περί αρρενωπότητας.

Οι ερευνητές βρήκαν, ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε σχέση με το ύψος και το βάρος είχαν «ουσιαστικές και ανεξάρτητες» επιπτώσεις, ως προς το πώς «έβλεπε» κανείς έναν άντρα.

«Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις φυσικές βάσεις των αντιλήψεων και την προέλευση των στερεοτύπων γύρω από την αρρενωπότητα. Η έρευνά μας αποδεικνύει, ότι η αντιληπτή αρρενωπότητα ενός προσώπου έχει πολλές διαφορετικές, φυσικές προελεύσεις» εξήγησε η επικεφαλής της έρευνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline.

Συμπέρασμα; Τι κι αν ο άντρας έχει ντελικάτη μύτη και σαρκώδη χείλη; Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο αρρενωπό, αρκεί να είναι ψηλός και να έχει τα κιλά του. Ο ιδιαίτερα αδύνατος δεν μοιάζει να έχει το ίδιο εκτόπισμα!

Όσον αφορά στην "αρρενωπότητα" και το πώς μπορεί να εκτιμηθεί, πολλές φορές μετριέται ως η μέση διαφορά ανάμεσα στο σχήμα του προσώπου των αντρών και των γυναικών. Ωστόσο, προηγούμενες έρευνες αναφέρουν ότι η αρρενωπότητα που μετριέται με βάση το πρόσωπο, δεν αποτυπώνει τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται μια γυναίκα. 

πηγή: Faysbook.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!