Ανατρεπτική έρευνα: Καμία γυναίκα δεν είναι μόνο... straight!

Καμιά γυναίκα δεν είναι... αποκλειστικά ετεροφυλόφιλη, σύμφωνα με ανατρεπτική μελέτη του Πανεπιστημίου του Εσεξ, με βασικό θάμα τι έιναι τελικά αυτό που διεγείρει σεξουαλικά τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου.

Από την προβολή βίντεο με γυμνές γυναίκες και άνδρες σε δείγμα 345 γυναικών, αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως ετεροφυλοφιλες διεγείρονται σεξουαλικά από τη γυμνή θέα και των δύο φύλων.

Αυτό τουλάχιστον συνέβη με το 74% των straight γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, καθώς οι κόρες των ματιών τους κατέγραψαν έντονη διαστολή στη θέα τόσο γυμνών ανδρών όσο και γυμνών γυναικών.

Πιο «κατανοητά» είναι τα αποτελέσματα σε επίπεδο λεσβιών, όπου το 82% αντέδρασε θετικά στη θέα των γυναικών, ενώ σχεδόν καθόλου σε αυτή των ανδρών.

Κάτι που σύμφωνα με τους ερευνητές παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό και στους άνδρες, που εμφανίζονται επίσης πιο «ικανοί» στο να διακρίνουν τη σεξουαλικότητά τους και τις προτιμήσεις τους ως προς το φύλο του ενδιαφέροντός τους.

«Παρόλο που η πλειονότητα των γυναικών δηλώνουν straight, η έρευνά μας αποδεικνύει ξεκάθαρα πως όταν πρόκειται για το τι τις διεγείρει, είναι είτε bisexual είτε gay, αλλά ποτέ straight», αναφέρει για τα ευρήματα ο επικεφαλής της έρευνας ο Dr Gerulf Rieger.

Οι ερευνητές τονίζουν ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση το αντικείμενο της έρευνας ήταν τι διεγείρει τις γυναίκες και όχι τι τις εκφράζει σεξουαλικά στην πράξη.

πηγή: http://www.imerisia.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!