Τι σχέση έχει το κλίμα με την ερωτική διάθεση

Πολλοί είναι οι παράγοντες που «ανεβάζουν» αλλά και «ρίχνουν» την ερωτική επιθυμία και στα δύο φύλα..Πρόσφατα ομάδα αμερικανών επιστημόνων κατέδειξε ένα ακόμα, ιδιαίτερα περίεργο παράγοντα: την κλιματική αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Tulane στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών προσπάθησαν να διαπιστώσουν κατά πόσο το κλίμα επηρεάζει την διάθεση του ανθρώπου για σεξ.

Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα της έρευνας, όσο αυξάνονται οι θερμοκρασίες τόσο λιγότερη διάθεση έχουν τα ζευγάρια για σεξ. Δεν είναι τυχαίο εξ' άλλου πως είναι μειωμένο το ποσοστό των γεννήσεων εννέα μήνες μετά από μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα.

Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας Alan Barreca, η υψηλή θερμοκρασία θα μπορούσε να επηρεάσει τα επίπεδα ορμονών που σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία. Παράλληλα, μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα σπέρματος και ωορρηξίας.

ΠΗΓΉ: http://www.stogiatro.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!