Το παν για έναν άντρα είναι να ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια του

Αφή. Ίσως η βασικότερη αίσθηση κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού. Μέσα απ'αυτή ιχνηλατείς κάθε σπιθαμή του σώματος που έχεις απέναντί σου. Έτσι, λοιπόν για ν'αγγίξεις το σώμα του άλλου πρέπει να ξέρεις τι να πιάσεις και πώς να τ'ακουμπήσεις. Γιατί φίλε άντρα δεν αγγίζεις απλά ένα κορμί αλλά πολλά παραπάνω.

Δεν είμαστε τόσο περίπλοκες δα οι γυναίκες. Μπορεί στα λόγια μας να κρύβουμε πολλά όμως η γλώσσα του σώματός μας τα μαρτυράει όλα. Γι'αυτό αν ξέρεις πώς να το ακουμπήσεις πώς να του φερθείς δεν πρόκειται να αφήσει κανένα από τα ερωτήματά σου αναπάντητα.

Έτσι θα μάθεις τα όριά μας, μέχρι πού σ'αφήνουμε να φτάσεις και πού αυτά καταπατούνται. Από εκεί θα καταλάβεις φίλε μου αν σε βλέπουμε ερωτικά ή αν σε κατατάσσουμε στο επονομαζόμενο friendzone.

Αν τελικά πάρεις την έγκριση και ανήκεις στην πρώτη κατηγορία τότε πρέπει σιγά σιγά ν'αρχίσεις να εξασκείς τα χέρια σου. Και δεν εννοώ επάνω σου όπως κάνεις τόσο καιρό αλλά επάνω μας. Αυτά θα σου επιτρέψουν μια πρώτη επαφή με το σώμα μας, τις εσοχές των μοιρών μας, τη στρογγυλάδα του στήθους μας και τη σφριγηλότητα των γλουτών μας.

Η αφή φίλε μου θα σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που μας αρέσει και θα μας κάνει να φτάσουμε στον πολυπόθητο οργασμό. 

Φίλα με στα χείλη, πιάσε με απ’ τα μαλλιά. Βγάλε μου σιγά σιγά τα ρούχα. Άγγιξε με. Βρες τι μ'αρέσει και πώς μ'αρέσει. Τι λέγαμε πριν για την αφή;  Καν' το πράξη.

Και πίστεψέ με δεν έχουμε να κερδίσουμε μόνο εμείς από αυτό. Αν καταλάβουμε πως ξέρεις τι κάνεις, πως τα χέρια σου τα χειρίζεσαι τόσο καλά όσο και το υπόλοιπό σου σώμα τότε μπαίνομε κι εμείς πιο ενεργά στο παιχνίδι. Οι αναστολές μας ισοπεδώνονται και πλέον δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό.

Γιατί μας τρελαίνει όταν τα χέρια σας χουφτώνουν τους μηρούς μας ενώ μας φιλάτε παθιασμένα στο λαιμό. Με ρούχα ή χωρίς δεν έχει η σημασία η κατάληξη θα ήταν ίδια. Να μπλέξουμε τα μπούτια μας και όχι μόνο πάνω στο κρεβάτι. Χέρια και σεξ είναι για εμάς ο καλύτερος συνδυασμός. Πιάσε με, κράτα με, τρίψε με και πάλι απ'την αρχή. Μη σταματάς ούτε στιγμή. Επανέλαβε σταθερά και πιο γρήγορα. Δε θα χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο. Αρκεί αυτό και θα με κάνεις ό,τι θες μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Το σεξ για μία γυναίκα δεν είναι μόνο η σαρκική επαφή. Θέλει πάντα το κάτι παραπάνω και ας μη σου το λέει, κι ας μην το παραδέχεσαι. Το θέλει το μυστήριο της η γυναίκα. Κι έπειτα να έρχεται και το πάθος και να την απογειώνει. Να την ακουμπάς και να καταλαβαίνει πως θέλεις να γευτείς μέχρι και την τελευταία σπιθαμή του κορμιού της.

Τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε κι εσύ ένα χεράκι.Επιμέλεια Κεμένου Δανάης Γιαννοπούλου: Κατερίνα Κεχαγιά.

πηγή: http://www.pillowfights.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!