Οι 10 πιο βιτσιόζες χώρες του κόσμου, στη δεκάδα οι Έλληνες!!

Οι 10 πιο βιτσιόζες χώρες του κόσμου, στη δεκάδα οι Έλληνες!! Αν και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία από κανέναν ότι θα έχουμε θέση μέσα στη δεκάδα!

Η έρευνα βασίστηκε σε στατιστικά στοιχεία χρηστών της συγκεκριμένης εφαρμογής, η οποία απευθύνεται στην kinκy κοινότητα. Συγκεκριμένα, από την έναρξη λειτουργίας της τον Φεβρουάριο 2015, συνολικά 120.000 χρήστες κατέβασαν την εφαρμογή. Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία για την εθνικότητα των χρηστών, οι πιο kinκy χώρες του κόσμου είναι οι εξής:

1. ΗΠΑ
2. Βρετανία
3. Καναδάς
4. Ιταλία
5. Ολλανδία
6. Γερμανία
7. Βραζιλία
8. Ελλάδα
9. Αυστραλία
10. Γαλλία

Ο Daniel Sevitt, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εφαρμογής δήλωσε στη σελίδα Daily Dot ότι εξεπλάγην με τον αριθμό των χρηστών που κατέβασαν το Whiplr, μία καθαρά ΒDSΜ εφαρμογή, ανά την υφήλιο και ιδίως από τον υψηλό αριθμό λήψεων στο Βατικανό.
Εκτός από τον αριθμό των «βιτσιόζωv» κατοίκων κάθε χώρας, η έρευνα αποκάλυψε και τα βiτσια που είναι πιο δημοφιλή σε κάθε μία από αυτές, κοινώς, πώς «τη βρίσκει» κάθε λαός.

Via


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!