Πόσα ζευγάρια κάνουν τελικά σeξ την πρώτη νύχτα του γάμου

Η πρώτη νύχτα του γάμου έχει συνδεθεί με μια νύχτα πάθους μεταξύ των νιόπαντρων. Κατά πόσον όμως κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται στην πράξη, αποφάσισε να ερευνήσει μια εταιρεία εσωρούχων με έρευνα που διεξήγαγε σε δείγμα 1.000 ζευγαριών.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, το 52% των νιόπαντρων δεν έκανε σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου! Παρόλα αυτά, το 90% των γυναικών, ανέφερε ότι για εκείνη την σπέσιαλ νύχτα, είχε αγοράσει σέξι εσώρουχα!

Όσο για την αιτία της αποχής, οι γυναίκες δήλωσαν ότι είτε ήταν πολύ κουρασμένες, πολύ μεθυσμένες ή ότι ταξίδευαν για το μήνα του μέλιτος κι άρα το σεξ ήταν πρακτικά εκτός ατζέντας.

Από την άλλη βέβαια, οι άντρες απάντησαν ότι είτε ήταν πολύ μεθυσμένοι, είτε ήθελαν… να συνεχίσουν τους εορτασμούς με τους φίλους τους!

Το 1/3 των ζευγαριών είπε βέβαια ότι έκανε σεξ το επόμενο πρωί, ενώ 1 στα 10, περίμενε μέχρι και 48 ώρες μετά.

πηγη: http://www.ourlife.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!