Ιστορίες απιστίας: Ο παντρεμένος άνδρας με τις δυο ερωμένες

Οι γυναίκες διαφέρουν πολύ από τους άνδρες στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν στις απιστίες των συζύγων τους. Η Γκλόρια είναι μια διαζευγμένη επιχειρηματίας...  Ας δούμε την ιστορία της. 

Απόσπασμα από κείμενο του ψυχοθεραπευτή John Townsend «0 πρώην σύζυγός μου είχε πάντα πολλέςεξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά εγώ, για πολλά χρόνια, δεν το είχα καταλάβει, γιατί ζούσα στον κόσμο μου. Ήξερα βέβαια άντρες στη δουλειά μου που είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις κι έβλεπα πως συμπεριφέρονταν. Έτσι, ήξερα τα προειδοποιητικά σή­ματα και τ’ αναγνώρισα, όταν ο άντρας μου έκανε σχέση με τη γραμματέα του.Νομίζω πως αυτή η σχέση ήταν διαφορετική απ’ τις συνηθισμένες του, που ουσιαστικά ήταν σχέσεις της μιας νύχτας. Μιλούσε για τη γραμματέα του με τρόπο που έδειχνε ότι ενδιαφερόταν γι’ αυτή, λίγο παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Ένιωσα ότι γινόταν όλο και πιο απόμακρος κι ότι είχε όλο και λιγότερη διάθεση για επικοινωνία. Eπίσης, έπινε περισσότερο. Ποτέ δεν του ανάφερα κάτι γι’ αυτό το θέμα. Υπόθεσα ότι ήταν πιεσμένος κι ότι έτσι εκτονωνόταν. Αργότερα όμως, ανακάλυψα ότι κοιμόταν και με την κοπέλα που μας  καθάριζε το σπίτι, κι αυτό μ’ ανάγκασε να του μιλήσω.Δεν παραδέχτηκε τίποτα απ’ όλα αυτά, ούτε δέχτηκε να πάμε μαζί σ’ ένα σύμβουλο γάμου. Aντιθέτως, ήθελε να πάρουμε διαζύγιο. Έτσι, κι εγώ έφυγα απ’ το σπίτι κι η γραμματέας του πήγε κι έμεινε μαζί του. “Πολύ ωραία”, σκέφτηκα, γιατί ήξερα ότι η σχέση τους δεν θα κρατούσε πολύ, απ’ τη στιγμή που θ’ άρχιζαν να συγκατοικούν. Όταν ζεις με κάποιον, ο ερωτισμός εξανεμίζεται. Τα βρώμικα ρούχα, τα πιάτα και η αναπνοή του άλλου το πρωί, συνήθως, καταστρέφουν τις όποιες αυταπάτες.Ήθελε να τον παντρευτεί, κι έτσι, όταν πήγαινα στο σπίτι για να συζη­τήσουμε για το διαζύγιο, εκείνη ήταν πολύ αγενής μαζί μου. Όμως, πραγ­ματικά δεν ένιωθα μνησικακία γι αυτήν, γιατί καταλάβαινα ότι απλώς προστάτευε τα συμφέροντά της.

Στη συνέχεια, ανακάλυψε ότι την απατούσε κι αυτήν με μια χαριτωμένη δεκαεννιάχρονη σερβιτόρα ενόε εστιατορί­ου της περιοχής. Εκείνη την εποχή, ο σύζυγος μου προσπαθούσε να με ρίξει στους διακανονισμούς του διαζυγίου, αποκρύπτοντας μέρος των με­τοχών και των εσόδων από επιχειρήση του. Λόγω του ότι εκείνη ήταν γραμματέας του, τα γνώριζε όλα αυτά και μου τηλεφώνησε για να μου ζη­τήσει να συναντηθούμε. Δέχτηκα, κι όταν συναντηθήκαμε, μου είπε την ιστορία με τη σερβιτόρα. Μου είπε ακόμα ότι ανακάλυψε και τα τηλέφωνα πολλών άλλων γυναικών στα συρτάρια του γραφείου του. Τη ρώτησα τι περίμενε να συμβεί - πίστευε ότι θ’ άλλαζε; Αν κοροΐδεψε εμένα, γιατί να μην κοροϊδέψει κι εκείνη; Τελικά, μου έφερε μια φωτοτυπία των εγγρά­φων που έδειχναν  κρυφές επιχειρηματικές του δραστηριότητεε. 0 σύζυγός μου προσπάθησε να τα αμφισβητήσει όλα, όταν έγινε η δίκη για το διαζύγιο, αλλά δεν κατάφερε και πολλά πράγματα. Τα στοιχεία που είχα με δικαίωναν. Έτσι, πήραμε κι οι δύο το αίμα μας πίσω. Όμωε, για να το καταφέρω αυτό, μου πήρε τρία χρόνια και μου κόστισε 30.000 δολάρια για τα έξοδα των δικηγόρων».Η Γκλόρια ήταν πρόθυμη ν’ αγνοήσει αυτό που πίστευε ότι ήταν μία και μοναδική απιστία. Μόνο όταν ανακάλυψε ότι κοιμόταν και με την κο­πέλα που τους καθάριζε το σπίτι, αναγκάστηκε ν’ αντιμετωπίσει την κα­τάσταση κατά πρόσωπο.Όμωε, ακόμα και τότε φάνηκεπως ήταν πρόθυμη να το συζητήσει και να προσπαθήσουν να βρουν μια λύση με κάποιο θεραπευτή, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Στο τέλος, αυτή και η γραμματέας του κατόρθωσαν να τον εκδικηθούν, για τον τρόπο που τους φέρ­θηκε.

πηγη: boro.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!