Συμβουλές για να βγεις ραντεβού μετά από έναν χωρισμό

Μάθε πώς να επιστρέψεις στο παιχνίδι μετά από μια μεγάλη ήττα.

Πως να αφήσεις την άσχημη αίσθηση του χωρισμού πίσω σου και πως να βγάλεις από το μυαλό σου την ιδέα να κατεβάσεις μια ολόκληρη online κάβα για να νιώσεις καλύτερα.

Ρώτα τον εαυτό σου εάν είναι έτοιμος

Είτε έχει περάσει ένα ή έξι χρόνια από το διάστημα του χωρισμού, ίσως να μην γνωρίζεις με απόλυτη σαφήνεια το αν είσαι έτοιμος/η για άλλη σχέση. Αντ 'αυτού, είναι συνήθως σαφές όταν δεν είσαι. Όμως όταν η ιδέα ενός νέου ραντεβού σου έρχεται στο μυαλό τότε αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να το κυνηγήσετε ξανά. Αν η ιδέα ενός ραντεβού σου φαίνεται πραγματικά απαίσια, τότε μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να περιμένεις λίγο περισσότερο.

Απέφυγε μια αρνητική σκέψη

Αν και δεν είναι ανήκουστο για μια γυναίκα που τραυματίστηκε από έναν επώδυνο χωρισμό να κάνει δηλώσεις όπως “όλοι οι άντρες είναι ίδιοι” ή “όλοι οι καλοί είναι παντρεμένοι”, αυτό προφανώς όμως δεν είναι μια καλή νοοτροπία για να πάμε παρακάτω. Αυτό το είδος σκέψης μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή και να σε κάνει να περιορίσεις τις πιθανότητες να βρεις την αγάπη. Αναγκάζοντας τον εαυτό σου να κρατήσει υπό έλεγχο τις αρνητικές σκέψεις, σύντομα θα έχεις τη συνήθεια του να σκέφτεσαι αισιόδοξα, κάτι που με τη σειρά του θα σε κάνει πιο έτοιμο/η για να υποδεχτείς κάτι νέο στη ζωή σου.

Κατανόησε την αξία σου

Μετά από έναν χωρισμό μπορεί επίσης να αισθανθείς ότι κάτι συμβαίνει “λάθος” μαζί σου. Αν τέτοιες σκέψεις αρχίσουν να προβληματίζουν το μυαλό σου το μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για τις σχέσεις που τελειώνουν ευθύνη φέρουν και τα δύο μέλη της. Επίσης, μπορεί να μην φταίει και κανείς απλά στο τέλος της ημέρας έγινε σαφές ότι δεν υπάρχει χημεία. Οπότε κοίταξε τα λάθη σου, κατανόησε την αξία σου και προχώρα.

Αν σε γενικές γραμμές, με τα παραπάνω δεν βγεις από το τέλμα τότε κλείσε ένα προορισμό στο εξωτερικό από ένα καλό ταξιδιωτικό γραφείο, γέμισε τις βαλίτσες σου και την καρδια σου με αισιοδοξία και φέρε την αλλαγή που θές στην ζωή σου.

Μίνα Κοκορέλη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!