Μικρές αλήθειες για τα πλούσια γυναικεία στήθη

Είναι γεγονός ότι οι άνδρες στην πλειοψηφία τους, μόλις δουν μια γυναίκα με πλούσιο στήθος θα αφήσουν το βλέμμα τους να περιπλανηθεί πάνω της. Αν δε, η όλη παρουσία είναι εντυπωσιακή, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο κορμί,

τότε σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν τα μάτια τους, μέχρι να ακούσουν την αγριεμένη σύντροφο τους να λέει: "που κοιτάς πάλι;" Και να απαντήσουν ένοχα: "πουθενά αγάπη μου κάτι σκεφτόμουν"...

Το γυναικείο στήθος είναι από τα σημεία που παρασύρει και ξεσηκώνει τους άνδρες. Πολλοί λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι χαραγμένο στο DNA των ανδρών. Από τότε που εμφανίσθηκε ο άνθρωπος το πλούσιο στήθος έδειχνε ότι η γυναίκα, είναι ικανή για αναπαραγωγή, άρα και συνέχιση του είδους, αλλά και για πλούσιο θηλασμό προς τους απογόνους.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι έτσι ακριβώς και δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που δεν έχει πλούσιο στήθος, δεν είναι ικανή να θηλάσει και να κάνει παιδιά. Αλλά τότε εκείνο πίστευαν. Το στήθος όμως εκτός από "ερωτικό σημείο" πολλές φορές κρύβει διάφορα μυστικά, λίγα από τα οποία θα σας αποκαλύψουμε τώρα.

Καταρχήν είναι μια από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές της γυναίκας. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι μπορεί εξίσου να ερεθιστεί μια γυναίκα, όπως με την κλειτορίδα, ή τον κόλπο. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό, μόνο με το άγγιγμα στη θηλή.

Η ένωση Αμερικάνων Ψυχιάτρων, αναλύοντας το προφίλ των ανδρών που ερεθίζονται απίστευτα στη θέα του γυναικείου στήθους, τους κατατάσσει στους φετιχιστές. Έχουν δηλαδή σεξουαλικές διαταραχές φετιχισμού, αφού εν δυνάμει μπορούν χρησιμοποιούν το στήθος σαν αντικείμενο της ευχαρίστησης τους, δίχως να ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο κορμί της γυναίκας.

Ένα άλλο μυστικό που αφορά αυτή τη φορά τις γυναίκες έχει να κάνει με τις πλαστικές. Οι πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και κυρίως οι προσθετικές, είναι πρώτες στις προτιμήσεις όσων γυναικών επέλεξαν τον χειρουργείο για να αλλάξουν την εμφάνιση τους. Ύστερα έρχεται η πλαστική μύτης και μετά οι διάφορες λιποαναρροφήσεις.

Και μια που αναφερθήκαμε στις πλαστικές πρέπει να ξέρετε ότι η Ένωση Αμερικάνων πλαστικών διαπίστωσε (σε δείγμα 600 γυναικών) πως το αριστερό στήθος, είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δεξί στήθος μιας γυναίκας.

Το πλούσιο, ή φτωχό στήθος συχνά πυκνά επηρεάζει και την ψυχολογία μιας γυναίκας. Πολυετής έρευνα του πανεπιστημίου του Κεμπεκ, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης, έχουν μέχρι και 73% περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, ή να βλάψουν τον εαυτό τους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από αυτές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν είναι συμβιβασμένες με τον αυτό τους, πολλές φορές φτάνουν και στα όρια της κατάθλιψης, εξαιτίας του μικρού στήθους που είχαν πριν την επέμβαση.

 
iatropedia.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!