Τι προσέχουν στις διαφημίσεις άντρες και γυναίκες

2mpmnpΤο παλιό γνωστό ρητό ότι το «σεξ πουλάει» σε διάφορους τομείς με τη διαφήμιση να είναι ένας από αυτούς, είναι ευρέως αποδεκτό. Ωστόσο, νέα έρευνα αποκαλύπτει τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο άντρες και γυναίκες προσεγγίζουν μια πιο σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες διαφήμισης. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες εστιάζουν περισσότερο στο πρόσωπο μιας γυναίκας παρά στο σώμα της. Για του λόγου του αληθές, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δύο διαφημίσεις, μια από γνωστή αλυσίδα ρούχων και μια από αθλητική εταιρεία όπου το μοντέλο εμφανίζεται γυμνό, φορώντας μόνο τα παπούτσια, για να διαπιστώσουν που πέφτει το βλέμμα του άντρα και που της γυναίκας.

211

Τα χρώματα συμβολίζουν τα σημεία που κοιτάζουν περισσότεροι οι άντρες και οι γυναίκες. Στην αριστερή φωτογραφία απεικονίζονται οι αντιδράσεις των αντρών και στη δεξιά των γυναικών. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το σημείο της φωτογραφίας που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προσοχή και το πράσινο τη λιγότερη. Όπως διαπιστώνεται, και τα δύο φύλα προσέχουν το πρόσωπο με τη διαφορά ότι οι γυναίκες δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη γυμνασμένη κοιλιά του μοντέλου και την τιμή του μπικίνι.

211b

Αντίθετα με το τι θα περίμενε κανείς, οι γυναίκες και όχι οι άντρες κοιτούν πρώτα το στήθος της κοπέλας. Τα νούμερα συμβολίζουν τη σειρά με την οποία άντρες και γυναίκες κοιτούν τα διάφορα σημεία του σώματος.

- www.trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!