Σε αντίθεση με ότι πιστεύαμε, το πολύ μάτι, βλάπτει!

Το πολύ πορνό στο διαδίκτυο δεν κάνει μόνο κακό στα ματιά αλλά και στη στύση! Αυτό τουλάχιστον διαπίστωσε ομάδα Ιταλών επιστημόνων. 

Σύμφωνα με τη μελέτη η συνεχής ενασχόληση με ταινίες ρεαλισμού προκαλούν απώλεια στη λίμπιντο και ανικανότητα με την πάροδο του χρόνου.

Όπως δήλωσε ο Κάρλο Φερέστα, επικεφαλής της Ιταλικής Εταιρείας Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής «όταν κάποιος μπαίνει συχνά σε site πορνό, τότε υπάρχει μια πτώση της λίμπιντο που στο τέλος οδηγεί σε αδύνατη στύση».

Τα καλά νέα είναι αυτή η «σεξουαλική ανορεξία» δεν είναι μόνιμη. Μπορεί να αντιμετωπιστεί, ίσως αγγίζοντας μια πραγματική γυναίκα. Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι επιστήμονες, η παρακολούθηση 20 λεπτά πορνό ημερησίως, ώστε να απαλλάσσεται ένας άνδρας από το άγχος της μέρας δεν πρόκειται να προκαλέσει παρενέργειες.

ksenixtis.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!