Οι άνδρες λένε πιο γρήγορα «σ’ αγαπώ»

Σύμφωνα με νέες μελέτες, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να προφέρουν τις δύο μαγικές λεξούλες πρώτοι, αλλά για διαφορετικούς λόγους από τις γυναίκες.

«Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι άνδρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πουν «Σ 'αγαπώ», αλλά παραδέχονται ότι σκοπεύουν να ομολογήσουν την αγάπη τους έξι εβδομάδες νωρίτερα από ό, τι οι γυναίκες σύντροφοί τους», δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης, JoshAckerman, ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

Η μελέτη του, που βασίζεται σε συνεντεύξεις με 205 άνδρες και γυναίκες και που αναμένεται να δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουνίου του JournalofPersonalityandSocialPsychology (Περιοδικού Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας), καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων στο χρόνο και τη λειτουργία της φράσης «σ 'αγαπώ» είναι συνδεδεμένα με το κατά πόσον ένα ζευγάρι έχει κάνει σεξ.

Οι άνδρες ανέφεραν ότι αισθάνονται σημαντικά πιο ευτυχισμένοι από τις γυναίκες όταν ακούσουν τη «φράση», ενώ βρίσκονται ένα μήνα σε μια σχέση και δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ, ενώ οι γυναίκες δήλωσαν πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι άνδρες, όταν άκουσαν το «Σ 'αγαπώ» μετά την εμφάνιση του σεξ στη σχέση.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτό έδειξε ότι οι άνδρες ήταν ευτυχισμένοι στο άκουσμα του «Σ 'αγαπώ» πριν από το σεξ, επειδή αυτό έδειχνε ότι ήταν πιθανό να ακολουθήσει το σεξ, ενώ οι γυναίκες εξέλαβαν τη φράση μετά το σεξ ως ένδειξη δέσμευσης και αφοσίωσης.

month.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!