Ταινίες πορνό: Βοηθούν ή όχι

Οι ταινίες αισθησιακού ρεαλισμού το σίγουρο είναι ότι ενισχύουν την ερωτική επιθυμία του άνδρα, αλλά όχι πάντα και της γυναίκας.

Όπως και να έχει η παρακολούθηση ταινιών πορνό αποτελεί έναν τρόπο ενίσχυσης του σεξουαλικού ενδιαφέροντος σε αρκετά ζευγάρια, σύμφωνα με τους ψυχολόγους.
Όταν αυτό συμβαίνει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα στη σχέση ή στη σεξουαλική ζωή των συντρόφων. Είναι σημαντικό το ζευγάρι να συμφωνεί από κοινού στην υιοθέτηση μιας τέτοιου είδους συμπεριφοράς. Στην περίπτωση που ένας από τους δύο συντρόφους είναι αρνητικός και πιέζεται, τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Η ελεύθερη πλέον πρόσβαση στην αγορά πορνογραφικών ταινιών και η χρήση του Διαδικτύου φαίνεται ότι επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών. Αρκετές γυναίκες προβληματίζονται ανακαλύπτοντας ότι ο σύντροφός τους βλέπει πορνό ταινίες και επισκέπτεται ιστοσελίδες σεξουαλικού περιεχομένου.

Συνήθως το γεγονός αυτό τις κάνει να σκέφτονται ότι δεν είναι επαρκείς για να τον ικανοποιήσουν σεξουαλικά, συγκρίνοντας πολλές φορές τον εαυτό τους με τα γυναικεία πρότυπα που προβάλλονται στις συγκεκριμένες ταινίες.

Η τακτική παρακολούθηση ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου συνδέεται συχνά με τη σταδιακή απομάκρυνση του συντρόφου, μειώνοντας τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών. Στην περίπτωση αυτή η γυναίκα που προβληματίζεται για το τι μπορεί να συμβαίνει χρειάζεται να προσεγγίσει το σύντροφό της εκφράζοντάς του τα συναισθήματά της ώστε να μπορέσουν να διερευνήσουν μαζί τα αίτια του προβλήματος και πώς μπορούν να το διαχειριστούν. Αν ο σύντροφος δυσκολεύεται να κόψει την παραπάνω συνήθεια, τότε θα ήταν σκόπιμο να απευθυνθούν σε ψυχολόγο εξειδικευμένο στη σεξουαλική υγεία.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!