Από φωνή… κορμάρα

Σας έχει τύχει ποτέ ακούγοντας μόνο τη φωνή κάποιου ανθρώπου, που δεν τον ξέρετε, να πλάσετε στο μυαλό σας την εικόνα του ή να φανταστείτε πώς συμπεριφέρεται σεξουαλικώς;

 

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior και στην οποία πήραν μέρος 149 φοιτητές, από τη φωνή μπορούμε να καταλάβουμε το σώμα του ομιλητή καθώς και τη σεξουαλική του συμπεριφορά.

Οι ερευνητές κατέγραψαν τις φωνές των συμμετεχόντων κι έβαλαν ανθρώπους του αντίθετου φύλου να τις αξιολογήσουν. Οι φωνές που θεωρήθηκαν ελκυστικές ανήκαν σε ανθρώπους, που τα σωματικά τους προσόντα ήταν ελκυστικά και είχαν μεγάλη σεξουαλική εμπειρία.

Άρα τι συμπεραίνουμε; Πριν βγείτε ραντεβού με κάποιον επιδιώξτε να μιλήσετε μαζί του... τουλάχιστον τηλεφωνικά.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!