Φετίχ: Τι είναι και πόσο μας επηρεάζει;

Φετίχ, ανεβάζει την λίμπιντο, διεγείρει σεξουαλικά... Θα μπορούσε να αποτελέσει μέχρι και το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Ποιος άνδρας θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος στην θέα γυναικείων καλοσχηματισμένων ποδιών;


Ρητορικό το ερώτημα... φετίχ μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνο ένα μέρος του ίδιου του σώματος αλλά και ένα άψυχο αντικείμενο, όπως ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, γάντια, σέξι εσώρουχα, δερμάτινα αξεσουάρ...

Εκτός από τις ερωτογενείς περιοχές του σώματος όπως το στήθος, το στόμα, οι γλουτοί φετίχ μπορεί να είναι και άλλα σημεία όπως τα μαλλιά, τα πέλματα, τα νύχια, τα δάχτυλα, τα χέρια, οι ώμοι.

Και ναι, η πορεία προς την εξέλιξη της κοινωνίας φαίνεται πως επηρεάζει ακόμη και την επιλογή των φετίχ. Έτσι, μεταξύ των προτιμήσεων φετίχ που έχουν επιβάλλει οι νέες τάσεις της μόδας και ο εκσυγχρονισμένος τρόπος ζωής συγκαταλέγονται τα piercings, κυρίως η τρύπα στη γλώσσα και τα τατουάζ. Και ενώ τα φετίχ μέχρι πρότινος φαίνονταν να εκφράζουν ανδρικές φαντασιώσεις σήμερα η γυναίκα τα εντάσσει ενεργά στη σεξουαλική της ζωή. Κυρίαρχη θέση σε αυτά φαίνεται να έχουν το στέρνο, οι πλάτες, τα μυώδη χέρια αλλά ναι, κι όμως και η κοιλίτσα!

Πηγή: www.markos.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!