ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ... Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας

Μετά τα μνημόνια, τίποτα πλέον στην χώρα δεν είναι ίδιο.   Δυστυχώς οι υπάκουοι ντόπιοι υπηρέτες , υπό την στενή καθοδήγηση των δανειστών, βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά τη χώρα και τους πολίτες στην εξαθλίωση.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας

Πρ. βουλευτής Δωδεκανήσου

Μέλος του Π.Σ. της Κοινωνικής Συμφωνίας.

 

Μετά τα μνημόνια, τίποτα πλέον στην χώρα δεν είναι ίδιο.  

Δυστυχώς οι υπάκουοι ντόπιοι υπηρέτες , υπό την στενή καθοδήγηση των δανειστών, βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά τη χώρα και τους πολίτες στην εξαθλίωση.

Οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται διαρκώς, η ανεργία γιγαντώνεται, το κοινωνικό κράτος δεν υφίσταται πλέον ούτε σαν όνομα, τα νιάτα, «τα μυαλά» αυτού του τόπου, που θα βοηθούσαν και στην ανασυγκρότηση της χώρας ξενιτεύονται, ενώ ο δημόσιος πλούτος, το αίμα και ο ιδρώτας γενεών Ελλήνων, ξεπουλιέται για ένα κομμάτι ψωμί!

Είναι «ηλίου φαεινότερον» , γιατί δεν το κρύβουν άλλωστε, ότι και μετά τις εκλογές αν επικρατήσουν οι ίδιοι, με δεδομένη την επικρότηση της πολιτικής τους, μας έχουν έτοιμα νέα μέτρα ακόμη χειρότερων περικοπών.

Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι:

-Αν θέλουμε να ανατρέψουμε τις σαρκοβόρες μνημονιακές πολιτικές,

-Αν θέλουμε να σταματήσουμε την τρομερή ανθρωπιστική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας,

-Αν θέλουμε να σταματήσουμε την αιμορραγούσα πληγή της μετανάστευσης της ικμάδας του έθνους σε όλη την οικουμένη,

-Αν θέλουμε να ανασυγκροτήσουμε το κράτος, την παιδεία  και την υγεία,

-Αν θέλουμε να ανοικοδομήσουμε το κοινωνικό κράτος και να θεσμοθετήσουμε ξανά τα καταργημένα  εργασιακά δικαιώματα, για να σταματήσει η διάλυση του κοινωνικού ιστού,

-Αν θέλουμε να μπει η χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα μοναδικά και ζηλευτά συγκριτικά της πλεονεκτήματα και το ικανότατο  προσωπικό  της,

Τώρα σε αυτές ειδικά τις εκλογές  πρέπει να ψηφίσουμε πολιτικά με περίσκεψη και να αναλάβουμε ως πολίτες την ευθύνη που μας αναλογεί. Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία, γιατί κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε. Το έχουμε ζήσει όλοι στο πετσί μας πλέον. Τα μνημόνια στα οποία μας οδήγησε το 2010 ο Παπανδρέου επικαλούμενος τη σωτηρία μας, ήταν η καταστροφή της χώρας. Τι ειρωνεία και τι αμετροέπεια να εμφανίζεται αμετανόητος 5 χρόνια μετά ως σωτήρας πάλι.

Επειδή γνωρίζουμε λοιπόν, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να σταματήσει τους ξενοκίνητους καταστροφείς της χώρας.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σήμερα στην μεγάλη πατριωτική, πολιτική δύναμη που έρχεται να βάλει φρένο στο ξεπούλημα της πατρίδας και την γενοκτονία των Ελλήνων. Είναι η μόνη μεγάλη πολιτική προοδευτική δύναμη, που έχει ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση και Εθνικό Σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. Μόνος του όμως δεν μπορεί. Χρειάζεται τη στήριξη και την ψήφο μας, χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή και τη συστράτευση όλων των δυνάμεων που απορρίπτουν τη λογική των μονοδρόμων των κυβερνώντων.

Σας προσκαλώ λοιπόν και σας καλώ, να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με νου και με καρδιά, με λογισμό και μ’ όνειρο, με αισιοδοξία και τόλμη όπως είπε και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και να συμπορευτούμε μαζί του, στον δύσκολο αλλά ωραίο δρόμο της ανάτασης της πατρίδας μας.

Κατανοώ ότι μας έχουν καθηλώσει και εξουθενώσει. Τα πήραν όλα, μισθούς, συντάξεις, εργασία, υγεία, παιδεία και παιδιά. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε και εμείς την υπόθεση της χώρας, στα χέρια μας. Ενωμένοι μπορούμε!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!