ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΙΣ…ΘΥΣΙΕΣ ΣΟΥ. Του Ταξιάρχου ε.α Τζαμπάζη Αντωνίου

H επικαιρότητα φτιαγμένη και καμωμένη από καιρό, από τους ίδιους σκηνοθέτες, νοσταλγούς και οπαδούς μιας προσχεδιασμένης και καλοστημένης φαρσοκωμωδίας, τους ίδιους ηθοποιούς, θιασώτες και κοινωνούς μιας διεφθαρμένης και καταρρέουσας πολιτικής νομεκλατούρας...

H επικαιρότητα φτιαγμένη και καμωμένη από καιρό, από τους ίδιους σκηνοθέτες, νοσταλγούς και οπαδούς μιας προσχεδιασμένης και καλοστημένης φαρσοκωμωδίας, τους ίδιους ηθοποιούς, θιασώτες και κοινωνούς μιας διεφθαρμένης και καταρρέουσας πολιτικής νομεκλατούρας, μοιάζει τόσο ανούσια και άνοστη, τόσο κενή και επιφανειακή, που αφήνει παγερά αδιάφορους όλους εμάς τους πολίτες θεατές, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς ανήμποροι ν' αντιδράσουμε, ανίκανοι ν' αντισταθούμε και πρόθυμοι να συμβιβαστούμε άλλη μια φορά, απλά παρακολουθούμε την συνεχιζόμενη ακόμη και τώρα...ΘΥΣΙΑ μας.
ΘΥΣΙΑ...μια λέξη, μια έννοια, ένα νόημα τόσο βαθύ, που περικλείει τόσες πολλές αξίες, τόσα πολλά ιδανικά, όπως η γενναιότητα, ο αλτρουισμός, η πειθαρχία, η αυταπάρνηση, ο ανθρωπισμός, η ανδρεία, ο αυτοσεβασμός, η φιλαλληλία και που οι «κυβερνώντες» αποφάσισαν από το 2010 και μετά να ευτελίσουν και να εμβολιάσουν στο λοβοτομημένο μυαλό όλων εμάς των νεοΕΛΛΗΝΩΝ του φραπέ, του ωχαδερφισμού, του καθωσπρεπισμού, του toomuchισμού, του celebrityσμού, του lifestyleσμού, ΟΧΙ σαν μια ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΡΑΞΗ αλλά σαν μια πράξη αναγκαία για την επιβίωση της Χώρας και όλων εμάς, ΧΩΡΙΣ εμάς.
Όλων εμάς που ΠΑΝΤΑ μας ΕΦΤΑΙΓΕ κάποιος άλλος και ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχίζει να μας φταίει ο γείτονας, ο συγγενής, ο Αμερικάνος, ο Εβραίος, ο Άγγλος, ο Γερμανός, ο Ολλανδός, ο Σκοπιανός, ο Τούρκος, ο Μπους, ο Μπλερ, ο Ολάντ, η Μέρκελ, ο Ντάϊσεμπλουμ, ο Ερντογάν και ΔΕΝ μας ΦΤΑΙΕΙ ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ μας, η ΔΙΧΟΝΟΙΑ μας η ΔΟΛΕΡΗ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΗ, η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ μας.
Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, πρωϊ-πρωϊ και πριν πάμε στην εκκλησία και μετά για να ασκήσουμε το εκλογικό δικαίωμά μας, ας κοιταχτούμε καλά καλά στον καθρέπτη μας, ΟΧΙ αυτάρεσκα και ναρκισσιστικά αυτή τη φορά αλλά σοβαρά και νηφάλια, γιατί είναι πολύ εύκολο, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, ΟΛΟΥΣ αυτούς τους κατώτερους των περιστάσεων και ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ «σωτήρες» μας, που βαρεθήκαμε να μας «κυβερνούν», να τους ΞΑΝΑεκλέξουμε και να τους ΞΑΝΑδώσουμε την ευκαιρία, να μας «ΞΑΝΑκυβερνήσουν» και να συνεχίσουν να μας...ΘΥΣΙΑζουν...


1 Σχόλιο

Δ. Γ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Σάββατο, 17 Ιαν 2015 - 23:38:06

https://www.youtube.com/watch?v=ri0cyisiNv8


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!