ΣΤΗ «ΣΑΜΑΡΙΚΗ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ... γράφει ο Τσιμπούκας Εμμανουήλ

Η δικτατορική πολιτική το να κλείσουν το στόμα των νέων για ακόμα μία φορά με απόφαση της Νέας Δημοκρατίας σε συναίνεση από τα δεκανίκια ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΔΗΜΑΡ και το ανατρεπτικό αυτό κόμμα του ΓΑΠ .

Καταλύοντας το σύνταγμα και το δημοκρατικότερο δικαίωμα ψήφου των 18 χρονων είναι ότι πιο άθλιο. Οι πολιτικοί του μνημονίου - Μερκελιστικού τόξου αλλά και αυτοί οι ¨ Βολευτές¨ που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια των παραπάνω υπόδουλων κομμάτων , θα πρέπει να ντρέπονται. ΑΙΣΧΟΣ. Καταλάβατε ''κύριοι'' πως απειλείσθε από τους νέους και τρέξατε να σωθείτε από αντισυνταγματικούς και αντιδημοκρατικούς νόμους; Οι νέοι δεν θα υποκύψουν στην πολιτική απαξίωση που θέλετε να τους διασύρετε. Μέσα από τέτοιες πανικόβλητες κινήσεις απλά αποκαλύπτεστε μια ώρα νωρίτερα. Τα συλλυπητήρια μου κλείνοντας να δώσω για την πεθαμένη πολιτική που ακολουθείτε .
Υ.Γ : Οι νέοι θα κινηθούν για ακόμα μια φορά δημοκρατικά και νόμιμα.
Έτσι απαντάει η νεολαία του στημένου 3 % δημοσκοπικά . Στην πραγματικότητα όμως αρκετά παραπάνω. Ας μην ξεχάσουμε τις δημοσκοπήσεις 2012
Ο Υπεύθυνος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Τσιμπούκας Εμμανουήλ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!