ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ... Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας

Την Κυριακή δίνεται στην Ελλάδα και στους Έλληνες μια μοναδική ευκαιρία, να επιλέξουν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μια αλλαγή που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ελπίδας, για μια ζωή με Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια.

Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας, Πρ. βουλευτής Δωδεκανήσου, Μέλος Π.Σ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Τούτη την ύστατη ώρα, όλοι έχουμε την υποχρέωση να παραμερίσουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά ή στάση μας πίκρανε, μας πλήγωσε ή και μας απογοήτευσε και να στηρίξουμε με την ψήφο μας τον φορέα αυτής της αλλαγής, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολύ μεγάλο το διακύβευμα αυτών των εκλογών, για να μείνουμε σε αυτά. Τώρα προέχει το συμφέρον της πατρίδας, το οποίο ξεπερνάει εμάς τους ίδιους σαν πρόσωπα, ακόμη και τους τόπους μας, τις μικρές πατρίδες μας. Θα έρθει και η ώρα αργότερα να αξιολογήσουμε ανθρώπους και συμπεριφορές.

Τώρα πρέπει να βάλουμε φρένο στην τρομερή ανθρωπιστική κρίση, τη φυγή των νέων, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Την Κυριακή αγνοώντας την τρομοκρατία τους, ψηφίζουμε για την ανάπτυξη της χώρας μας προς όφελος όλων των Ελλήνων, με την αξιοποίηση του ξεχωριστού ανθρώπινου δυναμικού της, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και της ζηλευτής ομορφιάς της.

Συμμετέχουμε και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι το κόμμα που έχει τη βούληση και τη δύναμη να σταματήσει τη δυστυχία, να αλλάξει τη χώρα και να ξαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα στους Έλληνες.

Σε αυτήν την εθνική προσπάθεια και εγώ με τις όποιες δυνάμεις μου, δηλώνω παρών.


21.1.2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!