ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ … ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΑΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 8 Μαρτίου σήμερα ημέρα ορισμένη ως η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Ξεκίνησε σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αλλά γρήγορα έχασε το πολιτικό της υπόβαθρο και εορτάζεται ως έκφραση συμπαθείας των ανδρών προς τις γυναίκες, με προσφορά λουλουδιών και δώρων.

Παρ’ όλα αυτά όμως ήταν και παραμένει ένας φόρος τιμής στην μάνα, τη σύντροφο, την ηρωίδα, την δασκάλα. Στις γυναίκες που μας περιβάλουν στην καθημερινότητά μας κι αγωνίζονται για το αύριο της οικογένειάς τους ή για να σώσουν τον κόσμο. Για τις γυναίκες που έχουν σύγχρονη σκέψη αλλά ζουν εγκλωβισμένες στους κληρονομημένους φόβους της κοινωνίας που ζουν.

Ένας φόρος τιμής για τη χειραφετημένη, μα δέσμια γυναίκα της Κικής Δημουλά. Για όλα αυτά κι ακόμα τόσα, χρόνια πολλά σε όλες της γυναίκες κάθε φυλής, χρώματος, θρησκείας.

Χρόνια πολλά στη ζωή. Γιατί κι αυτή γυναίκα είναι …


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!