Αλήθεια τι λαός τελικά είμαστε ;;

Τι παράξενος λαός που είμαστε. (παράξενος ;;)

Πριν από πέντε μήνες, η Ελλάδα απέκτησε αριστερή κυβέρνηση, η  οποία κατέκτησε την εξουσία ύστερα από μια σειρά πράξεων και γεγονότων.

Θα σταθώ σε δυο από αυτά τα  γεγονότα, που άλλαξαν την πολιτική σκηνή στη χώρα και τα οποία τείνουν να αλλάξουν και την ιστορία της.
1ον  Στο τι έλεγε και 
2ον στο τι φέρνει. Σε δύο, δηλαδή, εντελώς αντίθετα πράγματα.

Έριξαν, λοιπόν, εκβιαστικά, μια κυβέρνηση, επειδή λάμβανε επί δυο χρόνια παράνομα, σκληρά και υφεσιακά μέτρα και διότι θα έπαιρνε και νέα επιπλέον "σκληρά" μέτρα κοστολογούμενα περίπου στο  1δις... 

Η τότε αριστερή αντιπολίτευση έταζε τα πάντα στους πάντες, λέγοντας στον κόσμο ότι όλα αυτά που τραβούσαν ήταν οργανωμένα σύμφωνα με τα μεγάλα συμφέροντα της Ευρώπης, τα οποία κινούνταν και από τα εσωτερικά συμφέροντα και ότι αυτοί σε μια μέρα θα τα καταργούσαν και θα τα άλλαζαν όλα. 

Αντί αυτού έγιναν, όχι μόνο τα αντίθετα, αλλά και τα χειρότερα στον υπερθετικό βαθμό. 

Η νέα αυτή αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχει τσακωθεί με όλη την Ευρώπη, έχει βρίσει και προσβάλει όλους τους ηγέτες της και αφού έχασε όλους τους συμμάχους της Ελλάδας, ακόμα και την Κύπρο, έρχεται να λάβει μέτρα 5,5δις, αντί του 1δις της κυβέρνησης Σαμαρά
Δηλαδή, όχι μόνο διατηρεί, αλλά και αυξάνει τα προηγούμενα "κακά μέτρα"
Επιπλέον,  ξεχνάει ξαφνικά τα μέτρα Θεσσαλονίκης και όσο για το e-mail Χαρδούβελη, που το είχε  σύνθημα-σημαία τον τελευταίο χρόνο, τώρα λέει ότι "ήταν λάθος επικοινωνιακή πολιτική". Τι θράσος τελικά!!!                                                 

Και ενώ όλοι τα βλέπουν όλα αυτά και το πόσο χειρότερα μέτρα ετοιμάζεται αυτή η κυβέρνηση να φέρει, λένε απελπισμένα "κλείστε τη συμφωνία άμεσα, όπως και να χει και όπως και νάνε". 
Πλάκα κάνουν ή όνειρο βλέπω ;;  Αλήθεια τι παράξενος λαός που είμαστε ;;

Γνωρίζουμε τί θέλουμε, τί ζητάμε, τί στόχους έχουμε ;;.....ή είμαστε απλά αντιρρησίες, εξυπνάκηδες, κακοί και προπαντός ατομιστές και αστοιχείωτοι;;

Και όλα αυτά γιατί τα κάναμε ; Γιατί τους βρίσαμε ; γιατί τσακωθήκαμε ; γιατί τόσα πικρόχολα λόγια με τους εταίρους και δανειστές μας ;
Για να έχουμε "υπερηφάνεια" ;; αξιοπρέπεια ;; Ελληνική τιμή ;; 
Και τότε γιατί κουβεντιάζουμε-παζαρεύουμε μαζί τους ;; 
Γιατί τότε ετοιμάζουμε να φέρουμε, μετά από όλα αυτά, μετά από τόση χωλή, τόσο σκληρά μέτρα ;;  Τι κερδίσαμε ;; τι χάσαμε ;; Ποιος κέρδισε ;; ποιος έχασε ;;

Μετά από όλα αυτά, δεν ξέρω τί απ' όλα είμαστε ή αν είμαστε και όλα αυτά μαζί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελούμε μια «ειδική» ράτσα ανθρώπων που τη μόνη συνοχή που έχουμε είναι ότι είμαστε όλοι εγωϊστές και αυτοκαταστροφικοί. (ιστορικά αποδεδειγμένο)

 Dark Blue

http://elpidablog.blogspot.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!