Δεν έχω, δεν μπορώ, δεν πληρώνω!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι επέρχεται στην καθημερινότητα μας, το νέο ολοκληρωτικό μαρτύριο που ετοιμάζουν...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι επέρχεται στην καθημερινότητα μας, το νέο ολοκληρωτικό μαρτύριο που ετοιμάζουν να μας επιβάλλουν με την καινούργια συμφωνία της Ελλάδας με τους ληστρικούς τοκογλυφικούς εταίρους μας της Ευρωπαϊκής Συμφοράς μας.

Όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα ραβασάκια να πληρώσουμε το ένα, να πληρώσουμε το άλλο και δεν συμμαζεύεται, σίγουρα θα καταλάβουμε ότι ο γκρεμός δεν έχει όρια και ότι μέχρι της τελικής μας εξόντωσης, μέχρι να μας πετάξουν στους δρόμους, μέχρι τα παιδιά μας να φτάσουν στο σημείο φωνάζουν για λίγο γάλα, ακόμα και τότε, αυτοί δεν θα σταματήσουν να μας λεηλατούν.

Ειλικρινά είναι αδύνατο να πειστεί κανείς πως αυτό το πράγμα που λέγεται νέα συμφωνία διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα λαό που ήδη αδυνατεί σε τραγικό βαθμό να πληρώσει τις ολοένα αυξανόμενες υποχρεώσεις του. Με την αύξηση των τιμών των τροφίμων, με την επιβολή νέων ληστρικών φορολογικών μέτρων, με τη αύξηση 100% των προκαταβολών της εφορίας, με την αύξηση των τιμών του ρεύματος, με την αύξηση των εισφορών αλληλεγγύης και άλλα κουραφέξαλα, απλώς δολοφονούμε την ελληνική οικογένεια, διαλύουμε ότι έχει απομείνει απ την ελληνική κοινωνία και θέτουμε στο εξώτερο πυρ τον εθνικό μας ιστό καταστρέφοντας και την εθνική κυριαρχία.

Αν αυτό ήταν το ποθούμενο της Ευρωπαϊκής Συμφοράς μας, τότε όλοι όσοι υπέγραψαν αυτά τα μέτρα δεν θα πρέπει να έχουν πρόσωπο όχι να ζητούν να εφαρμοστούν, αλλά ούτε να εμφανίζονται δημόσια.

Η κατάσταση αγαπητοί μου φίλοι θα χειροτερέψει όσο δεν μπορείτε ακόμα να φανταστείτε. Θα μας ζητήσουν ακόμα και τα ρούχα που φοράμε όταν ξυπνάμε το πρωί να πάμε στις ανύπαρκτες πλέον δουλειές μας, θα μας ζητήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε, γιατί δεν πρέπει να αναπνέουμε! Θα μας ρουφήξουν το λίγο ακόμα αίμα που μας απομένει.

Σε όλο αυτό το «σωτήριο» πλαίσιο γιατί θέλουμε να είμαστε στο ευρώ, γιατί θέλουμε να ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση Συμφοράς, που θα μας δολοφονεί καθημερινά, τι μας απομένει ;;;

Το μόνο που μας απομένει είναι το αναπόφευκτο είναι το μόνο που μας απομένει. Η αντίσταση πληρωμών στο ληστρικό νομοσχέδιο, γιατί απλά δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε, γιατί δεν θα έχουμε να πληρώσουμε, γιατί δεν θα μας έχει απομείνει τίποτα.

ΔΕΝ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Αν τολμούν ας έρθουν να μας συλλάβουν και να μας κλείσουν στην φυλακή για χρέη. Δεν υπάρχει καμία φυλακή να μπορεί να κλείσει όλο τον ελληνικό λαό! Αυτοί που ονειρεύτηκαν τέτοιες φυλακές να αναλάβουν και τις συνέπειες των πράξεων τους. Να ξέρετε πως οι ευρωπαικοί λαοί και όλος ο κόσμος μας παρακολουθεί και περιμένει την δική μας αντίδραση!

Ως εδώ και μη παρέκει!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςπηγή: http://www.pentapostagma.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!