Η αποτυχία είναι το καλύτερο μάθημα που θα σου δώσει η ζωή.

Της Άννας Συργιάννη. Εκείνο που μου έχει μάθει η ζωή είναι πως δεν υπάρχουν αποτυχίες. Υπάρχουν μόνο αποτελέσματα. Εάν δεν έχεις τα αποτελέσματα που εσύ ήθελες, μάθε από τις εμπειρίες σου έτσι ώστε να αρχίσεις να απολαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις για σένα στο μέλλον.

Εσύ είσαι εσύ και κανένας άλλος για σένα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου με τα ελαττώματα του και να τον αγαπήσεις.
Αν δεν το κάνεις πρώτα ΕΣΥ μη περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος.
Αυτό που είμαστε και αντικατοπτρίζουμε στους άλλους είναι το κλειδί μας.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός από μόνος του, σημασία έχει να το αποδεχτείς κι ΕΣΥ. Πολλές φορές γκρινιάζουμε για πράγματα που δεν μας αρέσουν θέλοντας να τ’αλλάξουμε πάνω μας, όμως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά είναι ίσως και τα μοναδικά φυσικά χαρίσματα που μας έδωσε ο Θεός.
Δεν έχει σημασία αν έχεις ωραία μάτια ή σώμα ή ότι άλλο επιθυμούσες. Σημασία έχει να νοιώθεις όμορφα στη ψυχή σου και τότε δε θα σε νοιάζουν τα χαρίσματα που δεν είχες και ήθελες,αντιθέτως θα τα ευγνωμονείς.

Η λέξη ΑΠΟΤΥΧΙΑ πρέπει να καταργηθεί από το λεξιλόγιο μας. Γιατί απλούστατα δεν υφίσταται. Οι “αποτυχίες” να θυμάσαι πως είναι τα καλύτερα διδάγματα της ζωής μας. Κάθε αποτυχία επιφέρει τα ανάλογα αποτελέσματα που εσύ έζησες και έμαθες από αυτά. Δεν έχεις παρά να ζήσεις τις αποτυχίες σαν εμπειρίες ζωής που αποσκοπούν στο να αρχίσεις να λαμβάνεις καλύτερες και δυνατότερες αποφάσεις για το μέλλον σου.

Εκεί που “πέφτεις” κι αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει σε’σένα μόνο σκέψου την αιτία που έγινε ένα συμβάν και την απάντηση θα τη λάβεις μέσα από την εμπειρία που μόλις έζησες. Τότε πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι η ζωή έχει το δικό της “παιχνίδι” σκακιέρας. Αν ΕΣΥ μένεις προσκολλημένος στα μαύρα πιόνια θα χάσεις τα άσπρα κι ετσι δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ τους κανόνες της.

Γινόμαστε σκληροί και απαιτητικοί με τον εαυτό μας,όταν αρχίζουμε να τον ακούμε και να τον προστατεύουμε. Το να “σηκωθείς” από μια μάχη που βίωσες,είναι μεγάλο κατόρθωμα για’σένα. Έτσι μονάχα θα βλέπεις το μέλλον με ορθάνοιχτα μάτια κι όχι μισόκλειστα.
Ξύπνα αυτούς που ονειρεύονται γιατί η ζωή φεύγει και δεν ξαναγυρνάει ποτέ πίσω.

πηγή: αναπνοές


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!