Πες στον εγωισμό σου, πως νίκησε την παρτίδα κι έχασε το παιχνίδι

Της Μαρίνας Αβραάμ.  Απολαμβάνω την εξέλιξη.Να σε βλέπω να «λούζεσαι» τις αποφάσεις σου. 

Να σε κοιτώ από απόσταση και να μην αισθάνομαι απολύτως τίποτα. Να σε βλέπω και να μην μπορείς να με φτάσεις, ούτε να με αγγίξεις… Υπήρξα το προνόμιο σου και το έχασες. Έχασες μαζί και τον έλεγχο που ασκούσες σε μένα.

Απολαμβάνω να σε βλέπω να ψάχνεσαι και να χάνεσαι… Εγωιστικό νομίζεις; Δεν ξέρω, αλλά το απολαμβάνω και το χαίρομαι.

Δεν με ξεγελάς και το ξέρεις. Ας μην παίξουμε άλλο αυτό το παιχνίδι. Δεν μου ταιριάζει και δεν μ’ αρέσει κιόλας. Δεν θέλω να λερώνω τα τόσο όμορφα συναισθήματα ευφορίας που αισθάνομαι.

Τα χαιρετίσματα μου στον εγωισμό σου που τελικά έγινε σύμμαχος μου.

Να κουρνιάζεις κοντά του τα βράδια όταν η αγκαλιά που διάλεξες να έχεις δίπλα σου δεν θα σε καλύπτει. Κι εγώ, ακόμη κι εκεί τριγύρω να είμαι δεν θα μπορείς να με φτάσεις.

Δεν θα στο επιτρέπω γιατί δεν το θέλω πια. Ήσουν ο κόσμος μου όλος αλλά τι ωραία που όπως ακάθεκτα προχωράει η ζωή, προχώρησα κι εγώ.

Ήθελες να μείνω στάσιμη και να σε περιμένω. Δεν με πείραζε αλλά με την αναμονή είχα πάντα ένα θεματάκι. Αναμονή αυτή, ανυπόμονη και ανυπόφορη εγώ.

Μην νομίζεις πως άλλαξα. Όχι… Απλά τα βρήκα με τον εαυτό μου και περνάω μια χαρά κι εγώ με τις δικές μου επιλογές. Ακολούθησα κατά γράμμα τις συμβουλές σου.

Δεν σ΄αρέσει να χάνεις, όμως εμένα με έχασες.

Χαιρετίσματα στον εγωισμό σου που νίκησε.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!