Εντοπισμός και σύλληψη 50 παράνομων μεταναστών και του διακινητή τους

Ένας (01) αλλοδαπός διακινητής και πενήντα (50) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, από πλήρωμα πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα των νήσων Καλύμνου και Καλολίμνου.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατόπιν ενημέρωσης από το Στρατιωτικό Παρατηρητήριο της ν. Καλολίμνου για την ύπαρξη ύποπτου σκάφους στην εν λόγω περιοχή, εντόπισε το ταχύπλοο "ARCHANGEL MICHAEL" σημαίας Η.Π.Α., με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Κατόπιν καταδίωξης με τη συνδρομή δεύτερου πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ανωτέρω ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε.
Στη συνέχεια, οι πενήντα (50) παράνομοι μετανάστες (37 άνδρες, 09 γυναίκες & 04 παιδιά) αφού μετεπιβιβάστηκαν στα ανωτέρω πλωτά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στο ιδιωτικό σκάφος "ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ" Ν.Κ. 202, το οποίο είχε παράλληλα καταπλεύσει, μεταφέρθηκαν στο λιμένα Καλύμνου όπου και συνελήφθησαν.
Το "ARCHANGEL MICHAEL" κατέπλευσε στην Κάλυμνο ρυμουλκούμενο από το "ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ", και ο 34χρονος αλλοδαπός χειριστής του συνελήφθη φερόμενος ως διακινητής.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος.
 
πηγή: Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!