Συνάντηση Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα με την Επιτετραμμένη και τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α.

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα με την Επιτετραμμένη και τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. και στελέχη της Αμερικανικής Πρεσβείας.  

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Σεραφείμ Τσόκα με την Επιτετραμμένη και τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. και στελέχη της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Σεραφείμ Τσόκας, είχε σήμερα 08/01/15 συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, για θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με την Αμερικανική Πρεσβεία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Η.Π.Α., η Επιτετραμμένη κ. Suzanne Lawrence, ο Γενικός Πρόξενος κ. Mark Marrano και στελέχη του αρμόδιου γραφείου μετανάστευσης της πρεσβείας.

Τόσο ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, όσο και η Υπαρχηγός της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, ανέπτυξαν τις θέσεις των δύο χωρών για θέματα μετανάστευσης και θεωρήσεων visas, καθώς και για την δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών σε σχέση με τα ιδιαίτερα σημαντικά αυτά θέματα.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!