Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 78χρονος ημεδαπός

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 78χρονος ημεδαπός, ο οποίος λάμβανε παράνομα επίδομα τυφλότητας από Δήμο της Δυτικής Αττικής.

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 78χρονος ημεδαπός, ο οποίος λάμβανε παράνομα επίδομα τυφλότητας από Δήμο της Δυτικής Αττικής
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε ανανεώσει την άδεια ικανότητας οδήγησης, έχοντας κριθεί οφθαλμολογικά ικανός, ενώ κατελήφθη να οδηγεί το αυτοκίνητο της συζύγου του.
Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 είχε λάβει επίδομα χρηματικού ποσού άνω των 36.000 ευρώ.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθη προχθές (17.01.2015) το πρωί, σε περιοχή της Αττικής, 78χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ' εξακολούθηση, καθώς λάμβανε παράνομα επίδομα τυφλότητας από Δήμο της Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 78χρονος συνταξιούχος λάμβανε, κατά το χρονικό διάστημα από το 2005 μέχρι σήμερα, μηνιαίο επίδομα τυφλότητας, περίπου (320) ευρώ, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου της Δυτικής Αττικής, η οποία ανανεώθηκε το 2010, εφ' όρου ζωής.
Επίσης, από την εμπεριστατωμένη έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, διαπιστώθηκε ότι ο 78χρονος είχε ανανεώσει την άδεια ικανότητας οδήγησης κατά τα έτη 2006, 2009 και 2012.
Προχθές (17.01.2015) το πρωί, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας τον εντόπισαν να οδηγεί το αυτοκίνητο της συζύγου του και τον συνέλαβαν.
Όπως προέκυψε το συνολικό ποσό που πιστώθηκε στο λογαριασμού του δικαιούχου έως και τον Δεκέμβριο 2014, ανέρχεται στις 36.234 ευρώ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!