Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία 33χρονου Αλγερινού,σε εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης των Βελγικών Αρχών.

Συνελήφθη χθες (18-01-2015) από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 33χρονος Αλγερινός, σε εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης των Βελγικών Αρχών, με την κατηγορία της τρομοκρατικής δραστηριότητας στο Βέλγιο.

Ο 33χρονος Αλγερινός εντοπίστηκε προχθές (17-01-2015), σε περιοχή της Αθήνας, μετά από αίτημα συνδρομής, που διαβίβασαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελληνική Αστυνομία, οι Βελγικές Αρχές, στο πλαίσιο σχετικής δικαστικής έρευνας.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα (19-01-2015) στον αρμόδιο Εισαγγελέα, καθώς έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα έκδοσής του στο Βέλγιο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!