Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου - Προσήχθησαν (68) άτομα από τα οποία συνελήφθησαν (3) και βεβαιώθηκαν (158) παραβάσεις.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου

Η πραγματοποίηση τους έγινε στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων με στόχο την πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Οι έλεγχοι αυτοί είχαν αντικείμενο την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ., τον εντοπισμό αλλοδαπών που διαμένουν παράνομα στη χώρα και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τους καταυλισμούς Ρομά

Προσήχθησαν (68) άτομα από τα οποία συνελήφθησαν (3) και βεβαιώθηκαν (158) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, στο χρονικό διάστημα από 13 έως 19.01.2015, πραγματοποιήθηκαν ανά δεύτερη μέρα στοχευμένες εξορμήσεις για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Οι εξορμήσεις αυτές οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α' και Β' Δωδεκανήσου και είχαν στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν την οδική ασφάλεια, η αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τους οικισμούς Ρομά και τον εντοπισμό αλλοδαπών που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Για τις εξορμήσεις αυτές συγκροτήθηκαν μικτά κλιμάκια ελέγχων στα οποία συμμετείχαν συνολικά (110) αστυνομικοί από διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, με ανάλογο αριθμό μέσων και εξοπλισμού.

Ελέχθησαν:

  • (17) επιχειρήσεις-καταστήματα
  • (384) άτομα
  • (563) οχήματα

Προσήχθησαν: (68) άτομα από τα οποία (15) ημεδαποί και (53) αλλοδαποί

Συνελήφθησαν (3) άτομα εκ των οποίων (1) ημεδαπός και (2) αλλοδαποί

Βεβαιώθηκαν συνολικά (158) παραβάσεις από τις οποίες:

  • (144) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
  • (13) της Νομοθεσίας σχετικά με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • (1) της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Τα άτομα που συνελήφθησαν, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων, θα συνεχιστούν σε όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!