Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που έστειλε από την Κω τον φάκελο με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο

Εικοσιοκτάχρονος αντιεξουσιαστής είναι σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της αποστολής παγιδευμένου φακέλου με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στις 2 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου.

Ο 28χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος σε Κατάστημα Κράτησης, καθώς στις 30 Οκτωβρίου του 2014 συνελήφθη στο Αγρίνιο, γιατί σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται σε επίθεση ατόμων στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, στο Μεσολόγγι.

Ο φάκελος με τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό είχε εντοπιστεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών στις 2 Οκτωβρίου κατά τον συνήθη έλεγχο της αλληλογραφίας. Όπως διαπιστώθηκε, είχε ταχυδρομηθεί από την Κω την προηγούμενη ημέρα. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποσυνδέθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) και διακριβώθηκε η συνδεσμολογία του. Στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τόσο στην Αττική, όσο και στην Κω, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 28χρονος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία- κακουργηματικού χαρακτήρα- για συρροή εγκλημάτων, όπως τρομοκρατικές πράξεις, απόπειρα εμπρησμού- έκρηξης, παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και παραβάσεων του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.

Πηγή: e-typos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!