ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 7-2-2015 έως 12.00’ ώρα της 9-2-2015]

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Σύλληψη (1) αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Στις 6-2-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύκονου ένας 59χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη (4) ατόμων για οικοδομικές εργασίες και απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα Στις 7-2-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 39χρονος ημεδαπός, ως εργοδότης και τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 56, 41, 39 και 31 ετών, ως εργάτες γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής σε ξενοδοχειακή επιχείρηση. Επιπλέον, στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου προέκυψε ότι ο 39χρονος με τον 31χρονο διέμεναν και εργάζονταν παράνομα στη χώρα μας.

Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλεπταποδοχή στη Ρόδο Στις 7-2-2015 το πρωί συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 44χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή. Το κλεμμένο δίκυκλο κατασχέθηκε.
Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη Στις 8-2-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης 13 άνδρες υπήκοοι Συρίας που συνόδευαν ένα παιδί για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ανυποταξία στη Ρόδο Στις 9-2-2014 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί διώκονταν με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών, για ανυποταξία.

Β' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (65) λαθρομεταναστών στην Κω Στις 7 και 8-2-2015 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 32 υπήκοοι Συρίας (29 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά), 13 υπήκοοι Κονγκό (8 άνδρες και 5 γυναίκες), 13 υπήκοοι Αφγανιστάν (11 άνδρες και 4 γυναίκες), 5 άνδρες υπήκοοι Ιράκ και 2 υπήκοοι Ερυθραίας (άνδρας και γυναίκα που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (21) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο Στις 7-2-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 8 υπήκοοι Συρίας (6 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (23) λαθρομεταναστών στη Λέρο Στις 7-2-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου συνολικά 23 υπήκοοι Συρίας (15 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2) ατόμων για απασχόληση μη νόμιμής αλλοδαπής στη Κω Στις 8-2-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 60χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί απασχολούσε μια 27χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία διέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!