ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 18-3-2015 έως 12.00’ ώρα της 19-3-2015]

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Σύμη.Στις 18-3-2015 το μεσημέρι στη Σύμη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 13 υπήκοοι Συρίας (8 άντρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο. Στις 18-3-2015 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες  αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 40χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.  

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Σύλληψη (58) λαθρομεταναστών  στην Κω.
Στις 18-3-2015 συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω -24- υπήκοοι Αφγανιστάν (19 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 12 παιδιά) και -34- υπήκοοι Συρίας (33 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 3 παιδιά)  για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη (1)μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω.    
Στις 18-3-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 39χρονος υπήκοος Τουρκίας γιατί όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε έγγραφα που δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα μας.


Σύλληψη (1) ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης καταστήματος στην Κω.
Στις 18-3-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω ένας 53χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση του από τη δημοτική αρχή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!