ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 21-3-2015 έως 12.00’ ώρα της 23-3-2015]

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 21-3-2015 έως 12.00’ ώρα της 23-3-2015 ή αναφέρθηκαν στο εν λόγω χρονικό διάστημα]...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύλληψη (3) ημεδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο.        Στις 21-3-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου τρεις ημεδαποί ηλικίας 41, 47 και 52 ετών, γιατί εκτελούσαν κατά περίπτωση οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδειες της αρμόδιας αρχής, σε διαφορετικές επιχειρήσεις, οι οποίοι απουσίαζαν, σχηματίστηκε δικογραφία.
Σχηματισμός δικογραφίας για κακοποίηση ζώου στη Σύρο.   Στις 21-3-2015 από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη που κακοποίησε βάναυσα αδέσποτο ζώο (σκυλί), το οποίο βρέθηκε σε χωριό της Σύρου τοποθετημένο μέσα σε σακούλα και τραυματισμένο με κυνηγετικό όπλο. Ο δράστης αναζητείται.

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο.    Στις 21-3-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες  χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε κτήριο ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, που επίσης συνελήφθη.
Σύλληψη (87) λαθρομεταναστών στη Σύμη.   Στις 22 και 23-3-2015 πρωινές στη Σύμη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης συνολικά -81- υπήκοοι Συρίας (74 άντρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά) και -6- υπήκοοι Δομινικανής Δημοκρατίας (2 άνδρες και 4 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.  Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (18) λαθρομεταναστών στη Ρόδο.   Στις 23-3-2015 το πρωί συνελήφθησαν:
α) Στην περιοχή Αρχαγγέλου Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου -8- άνδρες υπήκοοι Συρίας και
β) Στην περιοχή Παραδεισίου Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -10- άνδρες υπήκοοι Συρίας,
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (34) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο.       Στις 22-3-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων -34- υπήκοοι Συρίας (28 άνδρες και 6 γυναίκες που συνόδευαν 7 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!