ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 6-4-2015 έως 12.00’ ώρα της 7-4-2015]

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 6-4-2015 έως 12.00’ ώρα της 7-4-2015 ή αναφέρθηκαν στο εν λόγω χρονικό διάστημα]  

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (6) λαθρομεταναστών στη Ρόδο.    Στις 6-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κρεμαστή Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -6- άνδρες  υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

 

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (59) λαθρομεταναστών  στην Κω.   Στις 6-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω -50- υπήκοοι Συρίας (46 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 10 παιδιά), -8- άνδρες υπήκοοι Αφγανιστάν, και -1- υπήκοος Μαρόκο για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Εξιχνίαση κλοπής στη Κω.  Στις 6-4-2015 το βράδυ εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κω κλοπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου Αλβανού και ενός 21χρονου ημεδαπού, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε είχαν αφαιρέσει ένα ποδήλατο αξίας 1.000 ευρώ, από αποθήκη ημεδαπού. Το ποδήλατο αποδόθηκε στον δικαιούχο.
Σύλληψη (1) ημεδαπής για κατοχή κροτίδων.        Στις 6-4-2015 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε μία 43χρονη ημεδαπή γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα Μίνι Μάρκετ ιδιοκτησίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -23- κροτίδες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!