ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 24-4-2015 έως 12.00’ ώρα της 25-4-2015]

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 24-4-2015 έως 12.00’ ώρα της 25-4-2015 ή αναφέρθηκαν στο εν λόγω χρονικό διάστημα]

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) ατόμων για κλοπές στη Ρόδο 

Στις 24-4-2015 συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου:
α) ένας 26χρονος υπήκοος Ιταλίας γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρα αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από ημεδαπή που βρισκόταν μέσα σε κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αφού αναγνωρίστηκε αποδόθηκε στη δικαιούχο.
β) ένας 31χρονος ημεδαπός γιατί όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας βραδινές ώρες στις 23-4-2015 διέρρηξε επιχείρηση κρεοπωλείο και αφαίρεσε χρήματα.


Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο     

Στις 24-4-2015 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες  αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. 40χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -148- ναρκωτικά χάπια.


Σύλληψη (1) ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ρόδο

Στις 25-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου ένας 26χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.


Σύλληψη (3) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   

Στις 25-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην περιοχή Παραδείσι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -3- γυναίκες υπήκοοι Συρίας που συνόδευαν 3 παιδιά για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (2) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη

Στις 25-4-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -2- άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (81) λαθρομεταναστών  στην Κω 

 Στις 24-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω -68- υπήκοοι -6- υπήκοοι Αφγανιστάν, -4- υπήκοοι και -3- υπήκοοι Ιράν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη (4) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο       

Στις 24-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων -4- άνδρες υπήκοοι για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!