ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 30-4-2015 έως 12.00’ ώρα της 02-05-2015]

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ [Από 12.00’ ώρα της 30-4-2015 έως 12.00’ ώρα της 02-05-2015 ή αναφέρθηκαν στο εν λόγω χρονικό διάστημα] ... 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Στις 30-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο υπήκοοι Αλβανίας γιατί εκτελούσαν εντός αιγιαλού παράνομες οικοδομικές εργασίες.Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) λαθρομετανάστη στη Ρόδο     

Στις 30-4-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου -1- γυναίκα υπήκοος Σομαλίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενη από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη (1) αλλοδαπού για ασελγείς πράξεις στη Ρόδο     

Στις 30-4-2015 το βράδυ συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 32χρονος υπήκοος Γερμανίας γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις μια 43χρονη υπήκοο Ιταλίας με σκοπό τη συνουσία, εντός ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) διωκόμενου ημεδαπού στην Κω

Στις 30-4-2015 το μεσημέρι στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 65χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης -6- ετών για απάτη και πλαστογραφία.

Σύλληψη (17) λαθρομεταναστών στην Κω   

Στις 30-4-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω -12- υπήκοοι Αφγανιστάν (9 άνδρες και 3 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά), -4- άνδρες υπήκοοι Συρίας και -1- άνδρας υπήκοος Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!