Σε δύσβατη περιοχή στην Ψέριμο 39 μετανάστες - Σύλληψη των 2 διακινητών τους

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών διακινητών και τριάντα εννέα (39) παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε σε δύσβατη βραχώδη περιοχή βορειοανατολικά της ν.Ψερίμου, τριάντα εννέα (39) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς τους οποίους και περισυνέλεξε με τη συνδρομή του ταχύπλοου σκάφους “ΝΤΙΠ ΝΑΤΟΥΡΑΛ ΜΙΣΤΙΚ” Λ.Π. 9593-Ι, ενώ λίγη ώρα αργότερα τα δύο σκάφη, προέβησαν στην ακινητοποίηση ενός ταχύπλοου, αγνώστων λοιπών στοιχείων και στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών φερόμενων ως διακινητών.
Άπαντες οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στη ν.Κάλυμνο, όπου και συνελήφθησαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!