Εντοπίστηκε φυτεία οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Άνδρο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εντοπίστηκε φυτεία οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Άνδρο. Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (89) φυτά κάνναβης ύψους 1,50 έως 2,50 μέτρα.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, εντοπίσθηκε πρόσφατα σε δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή της Άνδρου, οργανωμένη καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (φυτεία).

Η φυτεία ήταν ανεπτυγμένη σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους-επίπεδα, όπου άγνωστοι δράστες αφού αφαίρεσαν τη φυσική βλάστηση, φύτεψαν και καλλιεργούσαν συστηματικά -89- δενδρύλλια κάνναβης.

Η ευρύτερη περιοχή είχε τεθεί τις τελευταίες ημέρες υπό διακριτική επιτήρηση και χθες (08.09.2015) το βράδυ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης, με ύψος από 1,5 έως 2 μέτρα.

Επιπλέον, από την αυτοψία που έγινε στο χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε καλλιεργητικός εξοπλισμός όπως πλαστικοί σωλήνες ποτίσματος,  τανάλιες, φορητός ψεκαστήρας, καθώς και κιάλια, κουβέρτες, είδη ρουχισμού, υποδήματα, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Η προανακριτική έρευνα διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου και η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!