Εντοπισμός και σύλληψη δύο αλλοδαπών και ενός ημεδαπού στην Κω

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (02)αλλοδαπών και ενός (01) ημεδαπού, προέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κλοπής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, βραδυνές ώρες την 05/12/2015, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Κω, διενήργησαν έλεγχο στο Θ/Γ σκάφος DEYZI”σημαίας ΗΠΑ το οποίο ελλιμενίζονταν στην παραθαλάσσια περιοχή λιμένα “Μανδρακίου” όπου εντόπισαν δύο (02) εξωλέμβιους κινητήρες χωρίς να φέρουν τα νόμιμαπαραστατικά, οι οποίοικαι κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθησαν οι δύο (02) αλλοδαποί επιβαίνοντες του Θ/Γσκάφους για παράβαση του άρθρου 394 του Ποινικού Κώδικα, περί αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις (04) ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι δεν έφεραν τα νόμιμα παραστατικά καισυνελήφθη ο 47χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της αποθήκηςγια παράβαση των άρθρων 372 και 394 του Ποινικού Κώδικα, περί κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Επιπροσθέτως,κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. όχημα τύπου βαν,με το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των κινητήρων στο προαναφερόμενο Θ/Φ σκάφος. Ανωτέρω κινητήρες φέρεται να έχουν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά και παράνομη είσοδο αλλοδαπών από την Τουρκία.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταστολή των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κω. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!