Εντοπίστηκαν και προσήχθησαν τρεις -3- διακινητές παράτυπων μεταναστών στην Κάλυμνο

Οι δράστες εντοπίστηκαν, από κλιμάκιο αστυνομικών σε δυσπρόσιτη περιοχή του νησιού, όπου κρυβόταν προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη.


Εντοπίσθηκαν σήμερα (18.01.2016) το πρωί στην περιοχή Βαθύ Καλύμνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, τρεις υπήκοοι Γεωργίας και συγκεκριμένα δυο άνδρες ηλικίας 34, 29 ετών και μια 24χρονη γυναίκα, οι οποίοι αναζητούνταν ως διακινητές παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών, που συνέδραμε έρευνα του Λιμεναρχείου Καλύμνου, κατάφερε να εντοπίσει τους τρεις αλλοδαπούς σε δυσπρόσιτη περιοχή του νησιού, όπου είχαν διαφύγει από τις 15.01.2016 και κρυβόταν, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψή τους για διακίνηση παράτυπων μεταναστών από τα έναντι τουρκικά παράλια.

Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στη Λιμενική Αρχή Καλύμνου, η οποία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!