Σύλληψη λαθρομεταναστών με jet ski στην Ψέριμο.

Ένας 31χρονος αλλοδαπός διακινητής και δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, από πλήρωμα πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή της ν. Ψερίμου.
Συγκεκριμένα, πλήρωμα ανωτέρω πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στα πλαίσια προγραμματισμένης περιπολίας, εντόπισε ύποπτο jet ski με τρεις (03) επιβαίνοντες.
Ανωτέρω jet ski ακινητοποιήθηκε κατόπιν καταδίωξης και συνελήφθη ο 31χρονος αλλοδαπός χειριστής στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και οι δύο (02) αλλοδαποί συνεπιβαίνοντες στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος, μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας και δύο (02) αποδείξεις ανάληψης μετρητών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!