Επιτυχιών συνέχεια για την Σαββίνα Δρη του Α.Σ. Νέων Καλύμνου.

  Αυτή την φορά στο διεθνές τουρνουά τζούντο της Σλοβενίας.
 
Άλλη μια επιτυχία για την Δρη Σαββίνα στη Σλοβενία! Η αθλήτρια του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κατάφερε να βγει δεύτερη στο διεθνές τουρνουά τζούντο της Σλοβενίας με τρεις νίκες και μια ήττα , χάνοντας στο τελικό από την Ιταλίδα αθλήτρια με μόλις μια ποινή. Μάλιστα η Σαββίνα κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στο τελικό της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ παρουσιάζει μεγάλη σταθερότητα αφού από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι μέσα στα μετάλλια σε διοργανώσεις εντος και εκτός Ελλάδας.
Για το σύλλογο της Καλύμνου οι επιτυχίες στο τουρνουά της Σλοβενίας δεν σταμάτησαν στη Δρη καθώς επέστρεψαν με αλλά τρία χάλκινα μετάλλια. Στις κατηγορίες των παίδων στο βάθρο κατάφεραν να ανέβουν και οι αθλητές ΦΡΑΖΗΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ και ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ! Οι μικροί αθλητές του συλλόγου στην πρώτη τους συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση κατάφεραν να επιστρέψουν με ένα χάλκινο μετάλλιο.
Δηλώσεις προπονητή Κου Μπουντακη Δημήτρη
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Η Σαββίνα είναι μια ολοκληρωμένη αθλήτρια. Είναι μια αθλήτρια που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πόσο πρέπει να ιδρώσει για έρθουν αυτές οι επιτυχίες. Η κατηγορία της Σαββίνας είναι τα -44 αλλά σε αυτή τη διοργάνωση κρίναμε ότι δεν ήταν απαραίτητο να ρίξουμε τα κιλά μας ώστε να έχουμε και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και έτσι έλαβε μέρος στα -48. Άλλωστε αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Φεβρουάριο όπου και στόχος μας είναι η πρώτη θέση ώστε να εξασφαλίσει και τη παραμονή της ως μέλος της εθνικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η σταθερότητα στις επιτυχίες είναι αυτή που καταξιώνει έναν αθλητή και η Σαββίνα είναι πάντα εκεί. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε να πούμε πολλά για την αθλήτρια της Καλύμνου.
Για τις συμμετοχές μας στις κατηγορίες των παίδων με τους ΦΡΑΖΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ΧΑΝΤΖΑΡΑ δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί οι δυνατότητες τους είναι για ακόμα πιο ψηλά. Η πρώτη τους συμμετοχή σε τέτοιο επίπεδο και μάλιστα εκτός των συνόρων έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Είμαι σίγουρος ότι στην επομένη συμμετοχή τους θα δούμε πολλά πράγματα από τους μικρούς τζουντοκα.
Όσο αφορά τη συνεχεία της αγωνιστικής μας χρονιάς, στις 9 Νοέμβριου έχουμε το πρωτάθλημα των παίδων Β στην Αθήνα , το Δεκέμβριο έχουμε το διεθνές τουρνουά της Σερβίας , τον Ιανουάριο έχουμε μια εβδομάδα προετοιμασία στη Τσεχία με την Εθνική ομάδα της χώρας ώστε η ομάδα των εφήβων να είναι έτοιμη για τον τελικό στόχο που είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδας το Φεβρουάριο.
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της ομάδας Κο Χαντζαρα που έχει καταβάλει τα μέγιστα για το σύλλογο. Τους χορηγούς της ομάδας ΑΡΓΩ,ΑΝΕΜ,KIOSAIR,ΑΡΤΟΣ & ΜΕΛΙ που πίστεψαν σε εμάς από τη πρώτη στιγμή και εμείς από τη μεριά μας φροντίζουμε να τους κάνουμε περήφανους εντος και εκτός Ελλάδος!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!