13ος Κολυμβητικός Διάπλους «Μασούρι Τέλενδος» 2014

Πραγματοποιήθηκε ο 13ος κολυμβητικός διάπλους "Μασούρι - Τέλενδος" 2014 σήμερα 17/08/2014, μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδος λόγω καιρικών συνθηκών.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολύ κόσμου καθώς και συμμετεχόντων, που φέτος έφθασαν στους 81.
Βέβαια να σημειώσουμε πως η ακύρωση του διάπλου την περασμένη Κυριακή, είχε ως συνέπεια να μην συμμετάσχουνSDC15767
περισσότεροι κολυμβητές, αφού ήδη έχει αρχίσει η αναχώρηση πολύ κόσμου, ενώ όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του ΔΑΟΚ, οι συμμετοχές ήταν περισσότερες όταν αναβλήθηκε και μάλιστα είχαν ξεπεράσει του 100.
Παρών φυσικά ήταν ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, ο δ.σ. Νικήτας Γιαννικουρής,
που μαζί με τους γυμναστές του ΔΑΟΚ, διοργάνωσε με άψογο τρόπο την όλη εκδήλωση. Ακόμη το παρών έδωσε και ο πρώην SDC15774Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, που συμμετείχε και στις απονομές, καθώς και ο Γιάννης Μαστροκούκος, Γιώργος Μαύρος ενώ δεν έλειψε από την όλη προσπάθεια και ο Χαράλαμπος Πλάτσης, νεοεκλεγείς δ.σ. και υπεύθυνος Αθλητισμού με την νέα Δημοτική Αρχή.
Στις απονομές ήταν και ο συμπατριώτης μας καρδιολόγος Γιάννης Καλικάτζαρος, ενώ την παρουσίαση έκανε με ζωντανό και πάντα ελκυστικό τρόπο ο Γιάννης Νομικάριος.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!