ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ... δωρεά του κ. Μιχάλη Βαζανέλλη

ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Ένα όνειρο όλης της μαθητικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Άργους Καλύμνου, έγινε πραγματικότητα! Εδώ και δυο περίπου εβδομάδες ο προαύλιος χώρος του σχολείου διαθέτει και γήπεδο μπάσκετ, με τσιμεντένιο τάπητα, αποτέλεσμα εντατικής και επιμελούς προσπάθειας.
Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Βαζανέλλη Μιχάλη για την ιδιαίτερα πολύτιμη συνεισφορά του, η οποία πραγματοποιείται κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του Βαζανέλλη Ειρήνης και του προσφάτως εκλιπόντος πατέρα του Βαζανέλλη Γεωργίου. Χωρίς την απόλυτη οικονομική αρωγή τους και χωρίς την αγαστή υποστήριξή τους, η πραγματοποίηση ενός τέτοιου στόχου, δεν θα ήταν εφικτή.
Το γήπεδο μπάσκετ έρχεται να προστεθεί σε μία γενικότερη σειρά από πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Δημοτικό Σχολείο Άργους για την καλύτερη λειτουργικότητα και τον εξωραϊσμό των κτηριακών του εγκαταστάσεων. Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, καθώς η συγκεκριμένη υποδομή είναι μέρος μίας ευρύτερης δυναμικής που φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το τριθέσιο Σχολείο, πάντοτε προς όφελος της μαθητικής κοινότητας, και – εξ ορισμού - έχοντας ως συμπαραστάτη και αρωγό την τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεισφέροντες σε αυτήν την προσπάθεια.
Οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Άργους Καλύμνου
Οικονόμου Θεμιστοκλής, Τσουγκράνη Πολυξένη, Σαρούκου Νίκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!