Αποχώρηση της Εύης Βασιλοπούλου από την Ε.Α.ΚΑ.

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση που σας στέλνω από το πόστο μου στην Ε.Α.ΚΑ. Δυστυχώς προσωπικές και ανειλημμένες υποχρεώσεις επέβαλλαν την αποχώρηση μου από την ενεργώ δράση της ομάδα, πάραυτα θα μαι πάντα διαθέσιμη όποτε και αν με χρειαστεί.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, τους προπονητές και όλους τους φίλους από τα ΜΜΕ που μοιράστηκα τα νέα της Ε.Α.ΚΑ. Να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία, συνεργασία, ομοψυχία και υπομονή στο νέο ΔΣ και τον προπονητή κ. Χ. Καλαϊτζίδη, να συνεχίσουν το έργο που ξεκινήσαμε και να το φτάσουν στο απόγειο του.
Με σεβασμό Εύη Βασιλοπούλου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!